Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-061 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-061 Sample Questions:

Q: 1
What are special requirements for Online Spare Memory? Select TWO.

A. The second populated bank is used as the spare memory bank.
B. Online spare memory must be configured in the ROM-Based Setup Utility (RBSU).
C. The DIMMs in the spare bank must be the same size or larger than those in the other banks.
D. When online spare memory is present, the spare memory bank is counted during the power-on self-test (POST) and is added to the system memory count reported to the operating system.

Answer: B, C

Q: 2
Which processor currentlyuses64-bit x86-based architecture?

A. Itanium
B. Pentium IV
C. AMD Opteron
D. Pentium III Xeon

Answer: A

Q: 3
What is the minimum number of drivesneeded in RAID ADG?

A. 2
B. 3
C. 4
D. 8

Answer: A

Q: 4
What is the maximum number of P-class Blade Server Enclosures supported by one Scalable Bus Bar?

A. 2
B. 3
C. 5
D. 6

Answer: D

Q: 5
Whatare features of HP Systems Insight Manager? Select FOUR.

A. device discovery
B. extended integration
C. fundamental integration
D. easy and rapid installation
E. secure remote management
F. web browser and command-line interface

Answer: A, B, D, E

Q: 6
What are properties of Advanced Data Guarding? Select TWO.

A. It is recommended for up to 14 drives.
B. It protects against a ROM failure or corruption.
C. It protects against two simultaneous drive failures.
D. It allocates two sets of parity data across the drives and allows simultaneous write operations.
E. It allocates half of the drive to data and the other half to mirrored data, providing two copies of every file.

Answer: C, D

Q: 7
Which statements are true regarding PCI-X technology?Select TWO.

A. In a PCI-X system the speed is determined by the fastest device.
B. Conventional PCI adapters can operate in PCI-X systems and vice versa.
C. A PCI-X adapter placed on a conventional PCI bus is not limited to conventional PCI
speeds.
D. PCI-X is forward and backward compatible with PCI 2.2 systems at the system, device driver and adapter levels.

Answer: A, B

Q: 8
Which Remote Management offering allows graphic and text virtual console?

A. iLO 2
B. RILOE II
C. iLO Advanced
D. Lights-Out 100

Answer: B

Q: 9
What are the two essential building blocks of modular PDUs? Select TWO.

A. control unit
B. extension bars
C. SNMP/serial card
D. extended runtime module
E. 1U/0U mounting brackets

Answer: C, E

Q: 10
What advantage does Direct Attached Storage (DAS) have over a Storage Area Network (SAN)?

A. easy deployment
B. sufficient use of resources
C. server based management model
D. easily shared resources across multiple servers

Answer: A

Q: 11
Whatare benefits of Serial ATA (SATA) drives? Select TWO.

A. highest reliability
B. highest capacity
C. lowest price per GB
D. highest performance
E. medium to heavy read/write operations

Answer: C, D

Q: 12
How do you migrate a four disk RAID 0+1 volume on a SmartArray controller to RAID 5?

A. Use the Windows Disk Management applet.
B. In Windows, run the Array Configuration Utility (ACU).
C. Boot the system and press F9 to access the ROM Based Setup Utility (RBSU).
D. Boot the system and press F8 to access the Online ROM Configuration for Arrays (ORCA) utility.

Answer: B

Q: 13
Whichstatementdescribes the ProLiant BL series servers?

A. ultra-dense and power-efficient
B. offers maximum internal expansion
C. self-contained, ready-to-go clustering solution
D. density optimized for rack-mounting environments

Answer: A

Q: 14
Which item is required to troubleshoot a single p-Class blade server that has been removed from its enclosure?

A. network interconnect adapter
B. diagnostic adapter and station
C. server blade management module
D. Integrated Lights-Out remote console

Answer: B

Q: 15
WhichHP reference tool is available for each ProLiant product and includes information on features, standard parts and options, models, service offerings, storage capacity, component layout (high level), memory upgrade information, and specifications?

A. Quickspecs
B. Illustrated Parts Catalog
C. Setup and Installation Guide
D. ProLiant Servers Troubleshooting Guide

Answer: A

Q: 16
WhichHP ProLiant Server feature communicates regularly with the HP Server Health Driver to provide automatic restarting after a processor failure?

A. Embedded HP Diagnostic Utility
B. RBSU - Rom Based Server Utility
C. ASR - Automatic Server Recovery
D. HP Systems Management Homepage

Answer: C

Q: 17
Our customer reports that theHPuninterruptiblepower supply (UPS) repeatedly makes a clicking sound. What is happening?

A. The clicking sound is a warning that the batteries are about to fail.
B. The batteries in the UPS have failed and are disconnecting themselves.
C. The UPS is regulating the power through the 'buck/double boost' feature.
D. The batteries have entered the 'intelligent charging' state and the sound will stop once the batteries have rapid charged to 90%.

Answer: C

Q: 18
A customer would liketo move four 73GB universal SCSI drives from their DL380 to their MSA1500. Whichdrive shelf must be used to support the four 73GB drives on the MSA1500?

A. MSA20
B. MSA30
C. MSA50
D. MSA500

Answer: A

Q: 19
You install a Second processor in your DL380G4 but then the system does not power on self test (POST) as expected. What is the first thing you should do?

A. Boot to the RBSU and run the server diagnostics to determine the issue.
B. Remove the Second processor and upgrade the system ROM to the latest version.
C. Create a ROM diskette from ROM Based Setup Utility (RBSU) and flash the system
ROM.
D. Put the new processor into the primary socket and flash the system ROM to the latest version.

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved