Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-056 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-056 Sample Questions:

Q: 1
Which ProCurve Networking switch series would be appropriate to offer to XXYYinc.com who wants to affordably implement Quality of Service at the edge of the network?

A. 9300m
B. 5300xl
C. 8100fl
D. 2300

Answer: D

Q: 2
What are the two key principles that an Adaptive EDGE network is built upon?

A. command from the edge and control to the center
B. command from the center and control to the edge
C. control to the center and command from the edge
D. command and control from the edge to center

Answer: D

Q: 3
XXYYinc.com is ready to change from unmanaged switching to 10/100 managed switching. He wants a low cost, stackable switch for this migration. Which series would provide him with the best ProCurve Networking switch?

A. 2100
B. 2300
C. 2600
D. 2800

Answer: C

Q: 4
XXYYinc.com has already implemented an intelligent edge network and now wants to make their core into a high-speed, resilient interconnect device. Which ProCurve product series would be appropriate for this customer?

A. 9400sl
B. 8100fl
C. 9300m
D. 6400cl

Answer: C

Q: 5
What type of network architecture moves some important network functions from the core
to the edge of the network?

A. secure mobility architecture
B. multi-service architecture
C. industry standard architecture
D. adaptive edge architecture

Answer: A

Q: 6
Virus throttling is a feature of which ProCurve Networking product series?

A. 4100gl
B. 5300xl
C. 9300m
D. 3400cl

Answer: B

Q: 7
What do ProCurve Networking security solutions do?

A. control security at the network core only
B. allow users to set their own access levels
C. support appropriate access at the network edge where users connect
D. do not support provisioning for guest users

Answer: A

Q: 8
XXYYinc.com is looking for an easy to use, low-cost modular alternative to his stackable switches. From which series of ProCurve Networking switches would you offer this alternative?

A.2600-PWR
B.2800
C.4100gl
D.9300m

Answer: B

Q: 9
XXYYinc.com is looking for a 10GbE aggregation switch based on the CX4 copper standard only, and does not have a need for fiber. What is the appropriate ProCurve product for this customer?

A. 3400cl-24G
B. 6410-6XG
C. 3400cl-48G
D. 6400cl-6XG

Answer: D

Q: 10
Which main forces are changing Enterprise Networks?

A. mobile phones, mega-routers, and VoIP
B. CoS, 802.11i, and VLANs
C. the Internet, mobility and convergence
D. QoS, 802.11n, and VPNs

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved