Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-039 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-039 Sample Questions:

Q: 1
How has the salespersons role changed when selling technology?
A. It has forced the salesperson to become much more focused on the technology
B. It has changed to be more business-focused than a product-focused approach
C. It has become that of an order-taker rather than a problem solver
D. It has changed from a team approach to a more individualized approach
Answer: B

Q: 2
Which statement describes the attributes of a solution impact statement?
A. It evolves throughout the sales cycle
B. It is a general marketing presentation
C. It details price, features and functions
D. It is completed after the first conversation
Answer: A

Q: 3
Which statement describes an attribute of an intelligent edge network?
A. It reduces the load on the core, making it a high speed interconnet
B. It adds key decision making capabilities to the core devices
C. It supports the traditional network design in current network environments
D. It adds decision making to the edge, which adds decision making to the core
Answer: A

Q: 4
The business-based sales model requires that you adopt different strategies and methods for selling. Which statements reflect these changes? (Select three.)
A. Present a high-level overview of an integrated solution
B. Emphasize new products and services
C. Focus on IT personnel
D. Talk about business issues
E. Offer deep discounts on complete solutions
F. Discussions should include many levels of the organization
Answer: A, D, F

Q: 5
Which statement represents part of the definition of a business solution in the networking industry?
A. The solution is a way to relieve a business pain and achieve a business gain
B. Executives are only interested in buying the products and services
C. The solution is presented and the value of the solution is left implied
D. The value-add is combining the hardware with the services and software
Answer: A

Q: 6
Which question should you ask an IT manager to uncover business issues?
A. What initiatives has the company undertaken to address critical issues?
B. How does your network support your business today?
C. What mission-critical applications are you supporting today?
D. What do you stand to lose if your network is not scalable?
Answer: C

Q: 7
What is the major reason that the core of a traditionally designed network is overworked?
A. the core switch acts as the midpoint that simply forwards traffic to every intelligent edge device
B. because with every non-intelligent switch added to the edge, the workload of the core switch is increased
C. because every intelligent switch added to the edge increases the workload of the core switch
D. because the quantity of applications within a traditional network is too great for the core to adequately handle
Answer: B

Q: 8
Which combination represents the design of an optimized Adaptive EDGE Architecture (AEA)?
A. interconnect fabric and an intelligent edge
B. traditional core and an intelligent edge
C. interconnect fabric and a traditional edge
D. intelligent core and an intelligent edge
Answer: A

Q: 9
You have discovered that the Anytown Networking Company is very interested in a ProCurve Networking solution. However, there are issues related to space, configuration and interoperability. Within which part of your solution would you address these issues?
A. bridge to the business gain
B. business issues
C. decision criteria
D. design and implementation
Answer: D

Q: 10
In the early days of networking, the purchase of a solution was a technology decision. Which statement describes the decision to purchase a networking solution in today's environment?
A. a business decision
B. an Ethernet switching choice
C. still a technology decision
D. exclusively an IT manager's decision
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved