Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-027 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-027 Sample Questions:

Q: 1
What is important to implement when providing a non-disruptive IP telephony solution (VoIP)?

A. Fabric Shortest Path First (FSPF)
B. Packet caching (Pcache)
C. Quality of Service (QoS)
D. VLAN routing (vlanR)

Answer: C

Q: 2
What is the benefit of using server virtualization technology, such as VMware, in the x86 server environment?

A. to maximize the utilization of x86 server resources
B. to enable clustering without single-point-of-failure
C. to enable failover-failback between x86 processors
D. to maximize I/O performance by sharing with multiple servers

Answer: D

Q: 3
Which advantage does fiber optic cable offer over copper cabling?

A. lower reliance on hubs and switches
B. longer distances
C. easier implementation
D. lower cost

Answer: B

Q: 4
An engineering drawing firm is planning to upgrade their tape backup systems, but they are constrained by their investment in older tapes. They need systems that will preserve their old data by reading backward two generations.
Which tape technology provides read compatibility for two prior generations? Select TWO.

A. SDLT
B. AIT
C. LTO
D. DLT
E. SLR

Answer: C, D

Q: 5
Which application functionality benefits most from a 64-bit architecture over a 32-bit architecture?

A. Clustered DNS Server
B. Clustered Print Spooling
C. High Performance Computing
D. Clustered AutoStore Capturing

Answer: C

Q: 6
Which web-based software solution enables a corporate customer to track PC (business desktop, notebooks and workstations) assets, alerts, diagnostics and SoftPaq distribution across an enterprise environment?

A. Altiris Deployment Server
B. HP OpenView Helpdesk software
C. HP Essentials software
D. HP Client Manager tool

Answer: D

Q: 7
Which legacy server platforms have high potential to migrate to the Intel Itanium server platform? Select TWO.

A. HP 9000 servers
B. HP AlphaServers
C. HP ProLiant 300 family servers
D. HP ProLiant 900 family servers

Answer: A, B

Q: 8
Which backup method provides the lowest TCO?

A. shared SCSI backup
B. local SCSI backup
C. data replication backup
D. automated centralized backup

Answer: A

Q: 9
Which HP 9000 server supports a maximum of two hard partitions?

A. rp4440-4
B. rp4440-8
C. rp7420-6
D. rp8420-32

Answer: C

Q: 10
Which networking security option can be used to authenticate wireless LAN (802.11b/g/a) access?

A. VLAN
B. DMZ
C. RADIUS
D. BOOTP

Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved