Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP2-005 Exam - Cheat-Test.com

Free HP2-005 Sample Questions:

Q: 1 At which level is HP RAID implemented?

A. software level
B. hardware level
C. hardware and software level
D. 50% hardware and 50% software level

Answer: C
Explanation:
It is possible to have a RAID configuration without an array controller. This is known as software RAID. HP supports both software-based and hardware-based RAID. For example, HP now implements software RAID in embedded SATA controllers in some of the ProLiant servers and RBSU is used to enable it.

Q: 2 What advantages does the AMD multi-processor architecture have compared to an INTEL based multi-processor system? Select TWO.

A. The memory latency decreases as processor speed increases.
B. It supports online spare memory, memory mirroring, and RAID memory.
C. All DIMM slots can be filled regardless of the number of processors installed.
D. No shared memory bus limits latency
E. The shared memory bus limits latency.

Answer: A, E
Explanation:
Not B: So does intel
Not C: You must have a processor in the socket adjacent to the four DIMM sockets. To populate DIMM banks D and C therefore, you must have a secondary processor installed in the secondary socket.

Q: 3 Which RAID level generates two physical I/O requests for every logical write?

A. RAID 0
B. RAID 5
C. RAID 6
D. RAID 1+0
Answer: D
Explanation:
The drives are first mirrored and then striped across the member disks. RAID 1+0 has good performance and redundancy, but also has write penalties (two physical write requests for one logical write request).


Q: 4 Which RAID option has the fastest random read performance and sequential write performance?

A. RAID 3
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 0

Answer: D

Q: 5 Which RAID level provides no level of redundancy?

A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 1+0

Answer: A

Q: 6 What is the minimum number of drives required to build a RAID 5 array?

A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
E. 8

Answer: B

Q: 7 Which RAID technology is hot-plug RAID memory similar to?

A. RAID 1
B. RAID 3
C. RAID 4
D. RAID 5
E. RAID 1+0

Answer: C
Explanation:
Similar to the way data bits are re-created in a RAID 4 drive storage system, an entire data word can be re-created from parity in a RAID 4 memory system.

Q: 8 Which PCI card will operate correctly in a 3.3 volt PCI slot?

A. 3.3 volt and 5 volt
B. 3.3 volt only
C. universal and 3.3 volt
D. universal only

Answer: C
Explanation:
only a universal and 3.3 volt PCI card operate correctly in a 3.3 volt PCI slot

Q: 9 Which RAID level is the most costly?

A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 3
D. RAID 5
E. RAID 1+0

Answer: E
Explanation:
The most expensive of RAID configurations, RAID 1+0 combines RAID 1 mirroring with RAID 0 striping. The drives are first mirrored and then striped across the member disks. RAID 1+0 has good performance and redundancy, but also has write penalties (two physical write requests for one logical write request).


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved