Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP1-P44 Exam - Cheat-Test.com

Free HP1-P44 Sample Questions:

1. Your customer wants a secure operating system with at least a C2 rating. Which operating system should you recommend?
A. OpenVMS
B. Microsoft Windows Server 2003 EE
C. Linux
D. HP-UX
Answer: A

2. Your customer does not want to run any proprietary operating systems and is requesting open source compliance. Which operating system should you recommend?
A. OpenVMS
B. Windows
C. Linux
D. HP-UX
Answer: C

3. Which memory type is supported on Integrity systems?
A. ECC EDO RAM
B. RAMBUS
C. NON-ECC EDO RAM
D. ECC SDRAM
Answer: D

4. Which supported operating system uses the Special Administrator Console (SAC)?
A. HP-UX v11.i v2
B. Microsoft Windows Server 2003 EE
C. OpenVMS v8.2
D. Red Hat Linux Advanced Server v3.0
Answer: B

5. A customer wants to operate an HP-UX application and a Windows application simultaneously on a single server. Which server is the least expensive you can recommend?
A. rx16xx
B. rx26xx
C. rx46xx
D. rx76xx
Answer: D

6. Which processor architecture is used in Integrity servers?
A. ARM
B. RISC
C. CISC
D. EPIC
Answer: D

7. Which supported operating systems offer environments such as Foundation Operating Environment (FOE), Enterprise Operating Environment (EOE), and Mission Critical Operating Environment (MCOE)? Select TWO.
A. HP-UX 11i v2
B. Windows Server 2003 EE
C. OpenVMS I64 8.2
D. Red Hat Enterprise Linux AS v2.1
E. Red Hat Enterprise Linux AS v3.0
Answer: A, C

8. What is an advantage of the Itanium CPUs that are used in Integrity servers?
A. parallel execution of instructions
B. native support for fast 32-bit code execution
C. integrated PCI Northbridge chip for I/O speed
D. dedicated, direct-attached SDRAM to each CPU for speed
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved