Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-Y46 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-Y46 Sample Questions:

Q: 1
What are the default logging properties for an HP Comware switch? (Select two.)
A. Displays debugging output to the console
B. Displays log messages to the console
C. Uses the Information Center to control logging functions
D. Uses the Event Log to save log messages
E. Supports five logging levels
Answer: B,C

Q: 2
Which statements are true about the Network Time Protocol (NTP)? (Select two.)
A. It can deliver time-stamped messages via a multicast delivery system.
B. It delivers time-stamped messages using TCP to port 123.
C. The most precise time source is a stratum level 16 clock.
D. Timestamps can be digitally signed with certificates.
E. Timestamps can be digitally signed for verification.
Answer: A,E

Q: 3
Before upgrading networking equipment like switches, a network administrator should first perform some important preparation tasks. What should the network administrator include in the creation of an upgrade policy? (Select two.)
A. Read the release notes of the old operating system.
B. Update network management software before deploying upgrades to network switches
C. Verify remote access connectivity to the device to be upgraded.
D. Make a copy of the old operating system.
E. Test the upgrade in a lab network or a less important part of the network first.
Answer: C,E

Q: 4
Based on the default precedence used to rank routing protocols in HP Comware switches, if a default route (0.0.0.0/0) is learned from multiple routing protocols, which source would the Comware operating system prefer?
A. Static
B. RIP
C. External BGP
D. Internal OSPF
Answer: D

Q: 5
A company has two buildings that are 15 meters apart. The company needs to connect the buildings' networks. The CFO does not want the cost of installing fiber between the two buildings and thus is exploring wireless options.
If the company selects an 802 11n wireless solution, which wireless mode should they use?
A. Bridge mode
B. Infrastructure mode
C. In-cell relay mode
D. Point-to-Point mode
Answer: B

Q: 6
A network administrator is building two IRF domains:
- One domain for the two distribution layer switches
- One domain for the access layer switches
Each access layer switch should have a connection to each distribution layer switch. In this design, how many access switches can the administrator have in the access layer IRF domain before spanning tree is required to remove loops between the two IRF domains?
A. 2
8. 4
C. 6
D. 8
E. 12
Answer: A

Q: 7
A network administrator has an HP Comware switch that is configured with OSPF. The network administrator views the routing table and sees that a default route was learned from an OSPF neighbor (10.1.1.1). However, the network administrator wants to override this action and use a different neighbor (10.1.1 2) for the default route.
The network administrator configures this command:
[Comware] ip route-static 0.0.0.0 0 10.1.1.2
After configuring the command, the network administrator examines the routing table and notices that the original neighbor's default route is still in the routing table, but the static route is missing.
What is the cause of this problem?
A. OSPF routes have a lower precedence value
B. The ip default-gateway command must be used when creating a default route
C. Only one routing protocol can be operational on a Comware device
D. The static route has a syntax mistake
Answer: A

Q: 8
In which FlexArchitecture modules would MPLS and DSL connections commonly be terminated? (Select two.)
A. FlexCampus
B. FlexRemote
C. FlexWAN
D. FlexDataCenter
E. FlexBranch
Answer: A,E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved