Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-Y22 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-Y22 Sample Questions:

1. What is true regarding the CNMS 200 product? (Select two.)
A.automatic discovery of network components
B.restricts the use of remote management from a Web browser
C.supports a maximum of 1000 Access Points
D.requires Red Hat Enterprise Linux 5.0 or CentOS 5.0 operating system
E.hardware platform requires at least 2 Gigabytes of memory
Answer: AD

2. You have powered on your MSM760 Controller and the power light indicator is on steady indicating that your MSM760 is operational. You notice that the LED on the right side of the LAN port (port 2) is on solid. What does this indicate?
A.The port is transmitting and receiving packets.
B.There is no Ethernet link.
C.There is a link but there is no transmit and receive activity.
D.A fault has occurred on this Ethernet port.
Answer: C

3. What are the two types of Local Mesh methods?
A.autonomous; controlled
B.indoor; outdoor
C.short distance; long distance
D.static; dynamic
Answer: D

4. How many Virtual Service Communities (VSCs) does the M110 support?
A.1
B.2
C.3
D.4
Answer: B

5. Which MSM310/320/325 Ethernet port or ports can be used to supply the device with PoE?
A.port 2
B.LAN port
C.port 1
D.Internet port
Answer: C

6. How many Ethernet ports are on the MSM325/422 Access Point?
A.1
B.2
C.3
D.4
Answer: A

7. Which 802.11n frequency ranges are supported on the MSM422? (Select two.)
A.2.4 GHz
B.5 GHz
C.20 MHz
D.72 MHz
E.105.7 MHz
Answer: AB

8. The MSM730 has 4 Ethernet ports; one for the LAN and another for the Internet. What is the function of the other two Ethernet ports?
A.CLI access
B.client connectivity
C.reserved for future expansion
D.uplinks
Answer: C

9. Which ProCurve Mobility product offers three radios?
A.MSM310
B.MSM335
C.MSM422
D.MSM730
Answer: B

10. On the MSM710, PoE can power the device from which port?
A.port 1
B.Internet port
C.LAN port
D.only as a backup to the direct DC power adapter
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved