Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-Y16 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-Y16 Sample Questions:

1. What are reasons for protecting data against disasters? (Select two.)
A. manage data growth
B. decrease IT expenses
C. secure business critical data
D. comply with legal requirements
E. deploy new backup technologies
Answer: C, D

2. Which technology provides data privacy and corporate data protection?
A. encryption
B. LUN masking
C. de-duplication
D. backup-to-disk
Answer: A

3. What are features of optical recording media? (Select two.)
A. It can be used only for WORM drives.
B. Optical properties can be changed by a laser.
C. It relies on heat properties to burn data onto media.
D. It is commonly used as the distribution media for software.
E. It uses holographic properties of glass crystals to store patterns.
Answer: B, D

4. What does the Mean Time Between Failure (MTBF) describe?
A. expected lifetime of a single disk
B. typical fault rate per disk drive within a RAID
C. average failure rate across a large population of disks
D. time between two or more write errors occurring on a disk
Answer: C

5. What does the acronym AFR stand for?
A. Annual Failure Rate
B. Average Failure Rate
C. Array Failure Recovery
D. Automatic Failure Recovery
Answer: A

6. Which factors can improve availability of a single storage system? (Select two.)
A. decreasing the failure rate of the system
B. increasing the number of spindles within the array
C. increasing the size of the spindles within the array
D. decreasing the Mean Time To Failure (MTTF) of the storage system
E. decreasing the time to put the system in operational state after failure
Answer: A, E

7. Which term describes the reliability of a RAID group?
A. Mean Time to Failures (MTTF)
B. Mean Time to Data Loss (MTTDL)
C. Mean Time Between Failures (MTBF)
D. Mean Time to Repair System (MTTRS)
Answer: B

8. What does the Storage Management Initiative Specification (SMI-S) define? (Select two.)
A. supported functions
B. supported interfaces
C. supported host systems
D. supported storage devices
E. supported operating systems
Answer: A, B

9. What turns raw data into useful information?
A. age
B. value
C. context
D. amount
Answer: C

10. Which data type is commonly referred to as structured data?
A.databases
B.presentations
C.spreadsheets
D.address books
Answer: A

11. Which phrase describes metadata?
A. obsolete sets of data
B. information about data
C. frequently inquired data
D. unstructured data within an array
Answer: B

12. Because Information Lifecycle Management (ILM) interfaces with activities and people, there is a potential overlap between ILM and other areas. Which area is likely to overlap with ILM?
A. IT Budget Planning
B. IT Project Management
C. Business Financial Planning
D. Business Process Management
Answer: D

13. Which function allows the file system to write its data consistent with the use of a log file?
A. caching
B. indexing
C. journaling
D. write-ordering
Answer: C

14. Normalization is important for long-term information retention. What is normalization of information?
A. conversion of information to computer readable format
B. conversion of proprietary data formats into industry standard formats such as XML
C. reduction of data to its most frequently used components; archival of all other components
D. reduction of all data formats to a common format, so data can be read by a single ILM application
Answer: B

15. What are the processing requirements of Information Lifecycle Management? (Select two.)
A. fast
B. secure
C. auditable
D. transparent
E. easy to use
Answer: C, D

16. What does the Recovery Time Objective (RTO) describe?
A. time allowed for a system to recover from a fault
B. time allowed to perform a full file system recovery
C. time allowed to conduct a database restore per system
D. time allowed for a system to reinitialize the recovered databases
Answer: A

17. What are benefits of model-based automation? (Select two.)
A. more control
B. cost effectiveness
C. better organization
D. support for complex operations
E. reduced likelihood of human error
Answer: B, E

18. Which features are provided by Information Lifecycle Management? (Select two.)
A. measures to protect data from corruption through its life cycle
B. technologies and processes to dispose of outdated storage equipment
C. technologies and processes to organize data based on size and sensitivity
D. processes that enforce data-retention policies and make decisions about appropriate data storage environments
E. technologies and processes that determine how to store, manage, and communicate information according to its business value
Answer: D, E

19. Which technology should you implement at a customer site when it is important to keep an active copy accessible at all times?
A. replication
B. backup-to-disk
C. online backups
D. virtual library backup
Answer: A

20. Which application type commonly uses operation (transaction) logging?
A. database applications
B. journaling file systems
C. remote file server applications
D. network servers using Secure File System Transfer Protocol (SFTP)
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved