Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-Y13 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-Y13 Sample Questions:

1. Which modifications can you make to PCM using the CIP? (Select three.)
A. modify the color scheme used for PCM windows
B. add a right-click menu to the Devices List window
C. add a tab to the Network Management Home page
D. display third-party SNMP traps in the Events browser
E. add an authentication method for PCM management users
Answer: B, C, D

2. Which attributes can be referenced in an IDM Access Rule to determine the Access Profile that will apply? (Select two.)
A. username
B. IP address
C. WLAN SSID
D. operating system
E. endpoint integrity status
Answer: C, E

3. What is required to use the automatic product registration feature in PCM?
A. The devices to be registered must support SSH.
B. The devices must be based on the ProVision ASIC hardware.
C. The username and password of a My ProCurve account must be provided.
D. The devices must be specified using an IP address range or domain name prefix.
Answer: C

4. How can PCM discovery be customized to meet network operation preferences? (Select two.)
A. Each phase can be configured to run at a different interval.
B. A device can be permanently excluded from future discovery processing.
C. It can be automatically restarted when a threshold number of devices become unreachable.
D. A sleep timer can be applied when a high traffic volume level is detected on selected VLANs.
E. Devices exhibiting periodic network disconnects can be monitored using a customized ping schedule.
Answer: A, B

5. Which capability does PCM+ support for managing ProCurve device software updates?
A. The PCM+ management server can periodically download a software versions list to determine if updates are available.
B. ProCurve switches that support the PCM+ Policy Manager can be scheduled to check the ProCurve download FTP site directly.
C. Software image files can be downloaded directly to a USB drive on switches that support them and scheduled for installation at a later time.
D. Checking for software updates to PCM+ and its plug-ins includes retrieving any available software updates for currently discovered devices.
Answer: A

6. Which type of information does the Configuration Manager allow you to export for a previously discovered device?
A. system performance statistics
B. authentication status of 802.1X ports
C. software version and boot ROM version
D. percentage of ports connected during a time period
Answer: C

7. Which statement is true about PCM or PCM+?
A. PCM+ is supported on Linux in addition to Windows.
B. PCM is included at no cost with all ProCurve manageable devices.
C. PCM is implemented as a Microsoft Management Console snap-in on Windows.
D. PCM+ is intended as a complete replacement for the switch CLI and web management interfaces.
Answer: B

8. Which features are only available in PCM+? (Select two.)
A. node-to-node path trace tool
B. VLAN network topology views
C. device discovery using LLDP/MED
D. switch-to-switch consistency checking
E. device access through web and CLI interfaces
Answer: A, D

9. Which features are only available in PCM+? (Select three.)
A. Events browser
B. custom device groups
C. configuration templates
D. sFlow traffic monitoring
E. Configurable Integration Platform
Answer: C, D, E

10. Which secure network management features are available in PCM+? (Select three.)
A. SSH switch access
B. SNMPv3 switch access
C. IPSec VPN tunnel to PCM+
D. SSL web interface to PCM+
E. RADIUS authentication of PCM+ administrators
Answer: A, B, E

11. Which products are supported as plug-ins to PCM+? (Select two.)
A. Policy Manager
B. Mobility Manager
C. Traffic Analysis Manager
D. Secure Access Manager
E. Network Immunity Manager
Answer: B, E

12. Which products are supported as plug-ins for PCM+? (Select two.)
A. Events Manager
B. Identity Driven Manager
C. Network Immunity Manager
D. Device Configuration Manager
E. Vulnerability Database Manager
Answer: B, C

13. Which statement is true about licensing options for PCM+ and its supported plug-ins?
A. Identity Driven Manager licensing is based on the number of users managed.
B. Mobility Manager licensing is based on the number of wireless clients managed.
C. ProCurve Manager Plus licensing is based on the number of installed instances.
D. Network Immunity Manager licensing is based on the number of NAC 800s managed.
Answer: A

14. Which statement is true about licensing options for PCM+ and its supported plug-ins?
A. PCM+ licensing is based on the number of devices managed.
B. Identity Driven Manager licensing is based on the number of devices managed.
C. Mobility Manager licensing is based on the number of wireless clients managed.
D. Network Immunity Manager licensing is based on the number of installed instances.
Answer: A

15. Which statements are true about the PCM architecture? (Select two.)
A. PCM uses its own Java instance.
B. The PCM client is a web-based interface that supports SSL.
C. The PCM datastore is implemented as a set of indexed flat files.
D. The PCM management server is comprised of three Windows services.
E. The PCM client collects network management information and stores it on the PCM management server.
Answer: A, D

16. Which statement is true about the PCM client architecture?
A. The client can be installed on Windows, Linux, and Macintosh computers.
B. The client can be installed on several types of computers without requiring a license.
C. The client performs network data collection and stores the data on the management server.
D. The client installation is initiated using a browser and connecting to port 443 of the management server.
Answer: B

17. Which product integrated with PCM+ uses Network Behavior Anomaly Detection to detect attacks?
A. Mobility Manager
B. Identity Driven Manager
C. Network Access Controller
D. Network Immunity Manager
E. HP OpenView Network Manager
Answer: D

18. Which product integrated with PCM+ can dynamically assign an ACL to a switch port?
A. Mobility Manager
B. Identity Driven Manager
C. Network Node Manager
D. Network Access Controller
Answer: B

19. Which statements are true about events processing in PCM? (Select two.)
A. Events from managed devices appear as SNMP traps.
B. Events can originate from PCM application components.
C. PCM+ is required to manage and archive events from managed devices.
D. A trap policy must be configured for events to be accepted from devices in a custom group.
E. By default, when a device is discovered it is registered as a trap sender in the PCM access.txt file.
Answer: A, B

20. Where is the information stored that is displayed in the Events browser?
A. Alarms Log
B. Events Table
C. Device Syslog
D. Alerts Database
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved