Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-W02 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-W02 Sample Questions:

1. Which factor, in addition to storage and storage growth, is a typical driver for the implementation of Enterprise Virtual Array 8000 solutions?
A. throughput
B. data availability
C. backup window
D. management cost
Answer: A

2. What happens if an HSV controller reaches a critical temperature?
A. Ungrouped disks are powered off.
B. Cache is put in write-through mode.
C. Unused host ports are deactivated.
D. Array shuts down after 180 seconds.
Answer: B

3. You have a host connected to an EVA6000 using two HBAs. You find that the EVA is only accessible through one HBA. What are the possible causes? (Select three.)
A. There is a faulty FC cable.
B. The Fabric is not properly zoned.
C. One HSV controller is powered off.
D. Virtual disk properties are set for no failback.
E. The wrong HBA WWID was added to the host-defined ports.
Answer: A, B, E

4. When a cache battery fails on and EVA8000, why is it important to replace this as soon as possible?
A. No units will be presented if the second battery also fails.
B. Primary controller is disabled until cache battery is replaced.
C. Secondary controller owns all units until battery status changes.
D. The cache works in write through mode on the primary controller.
Answer: A

5. Which replication method could cause an overcommit situation? (Select two.)
A. clone
B. Vsnap
C. snapclone
D. fully allocated snapshot
E. demand-allocated snapshot
Answer: B, E

6. The occupancy alarm level on an EVA4000 containing one disk group is set to 90%. When will an event be generated on the Command View EVA management station?
A. when a virtual disk is filled above 90%
B. when 90% of space is allocated on a single disk
C. when 90% of disk slots are occupied in the array
D. when usage of disk space within the disk group is above 90%
Answer: D

7. What is a characteristic of Vraid0? (Select three.)
A. 4+0 PSEGs per Rstore
B. 4 +4 PSEGs per Rstore
C. good read and write access
D. no disk failure data protection
E. single disk failure data protection
F. good read and poor write access
Answer: A, C, D

8. How many PSEGs are used in a Vraid5 Rstore?
A. 3+1
B. 3+2
C. 4+1
D. 4+2
E. 4+3
Answer: C

9. Which tool is used to implement redundant paths to a Vdisk from an EVA4000/6000/8000 on an HP-UX system?
A. SAM
B. altPath
C. PVlinks
D. MPIO DSM
Answer: C

10. What happens when I/O requests are issued to a Vdisk on the non-owning controller? (Select two.)
A. I/O requests issued have no performance impact.
B. A read request issued has no performance impact.
C. A write request issued has no performance impact.
D. A read request issued has a higher performance impact.
E. A write request issued has a higher performance impact.
Answer: C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved