Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-W01 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-W01 Sample Questions:

Q: 1 What is the unit of measure for licensing FSRM?
A. terabytes monitored
B. megabytes monitored
C. number of hosts monitored
D. number of filesytems monitored
Answer: A

Q: 2 You have just installed HP Storage Essentials Standard Edition and completed your first successful discovery. You notice many hosts with question marks and generic names. Why were these hosts discovered?
A. These are hosts seen in Active Directory.
B. Managed arrays report all WWNs of connected hosts.
C. Managed switches report all WWNs of connected hosts.
D. HP Storage Essentials creates an icon for any host it can ping.
Answer: C

Q: 3 What is required when HP Storage Essentials is managing hosts on a network with firewalls configured?
A. TCP/IP ports for the managed hosts CIM extension must be open on the firewall.
B. Managed hosts and the management server must be configured in a separate private network.
C. The Very Secure FTP server and client components must run on the management server and the managed hosts.
D. Firewalls must be disabled on the hosts and configured on a gateway which establishes the connection to the rest of the LAN.
Answer: A

Q: 4 You discovered a Windows host with Emulex HBAs, but no HBA information is collected. What must you do?
A. Reboot the host.
B. Install HBAnywhere.
C. Install MOFexplorer.
D. Disable the Windows firewall.
Answer: B

Q: 5 What is required for the HP Systems Insight Manager (SIM) console client? (Select two.)
A. latest version of Java installed
B. Java Script disabled in the Web browser
C. Mozilla Web browser on Microsoft Windows
D. Secure Socket Layer 3.0 or Transport Layer Security 1.0
E. cookies enabled to track the corresponding HP SIM session
Answer: D, E

Q: 6 Which additional functionality results from integrating HP Storage Essentials with HP Systems Insight Manager?
A. integration with OVSAM applications
B. intelligent error correction of failed devices
C. automatic detection of database backup failures
D. auto-discovery of SAN and storage resource information
Answer: D

Q: 7 You installed the database for the management server from the CD-ROM set. What must you do next to ensure correct installation and functionality?
A. Create backup directories.
B. Delete temporary installation directories.
C. Create directories for database tablespaces.
D. Install the Oracle patch from the Database Patch CD-ROM.
Answer: D

Q: 8 In Capacity Manager, which term refers to drives not in a RAID set?
A. unmapped
B. unallocated
C. unused raw
D. unconfigured
Answer: C

Q: 9 What is a key influence in HP Storage Essentials Standard Edition purchasing decisions?
A. simplified XP storage management
B. simplified EVA storage management
C. simplicity of handling provisioning tasks
D. storage reporting for UNIX, Windows, and Linux hosts
Answer: B

Q: 10 Which Storage Essential Plug-in provides the capability to manage file serving and data sharing solutions?
A. File Manager
B. NAS Manager
C. Capacity Manager
D. Provisioning Manager
Answer: B

Q: 11 Why does HP Storage Essentials use industry standards such as SMI-S and WBEM?
A. to ensure the solution supports all vendor software
B. to provide a solution which can be copied by other solution providers
C. to allow third party vendors to create their own plug-ins for the solution
D. to ensure the solution is extendable and will support the insertion of third party storage products
Answer: D

Q: 12 You are unable to discover Microsoft Exchange servers in HP Storage Essentials. What is the most probable cause?
A. There is an incorrect static IP address.
B. There is an incompatible version of Exchange Server.
C. SMTP is not running and this is affecting Active Directory.
D. Stale DNS records are affecting Active Directory lookups.
Answer: D

Q: 13 A Windows host with external SAN storage is showing as local in the element properties. What is the most likely cause?
A. The SNIA libraries are not installed.
B. Host is not running a CIM extension.
C. The storage is not mounted to a drive letter.
D. Host is running unsupported multipathing software.
Answer: D

Q: 14 What is attempted by the management server during the element discovery process?
A. event log analysis
B. scan for security impacts
C. automatic element configuration
D. login using default usernames and passwords
Answer: D

Q: 15 Which file from the HP Storage Essentials [install dir]\logs folder holds information about internal provider transactions?
A. appiq.log
B. cimdb.log
C. appdb.log
D. cimom.log
Answer: D

Q: 16 What should be verified before installing a CIM extension on a SAN-attached Windows host?
A. Java installed
B. WMI service disabled
C. host bus adapter support
D. access to storage devices
Answer: C

Q: 17 How can customers optimize storage costs with the HP Storage Essentials Standard Edition?
A. Use performance tools to monitor storage efficiency.
B. Pool server and storage resources to create virtual environments.
C. Monitor storage utilization to allow for just-in-time storage purchase.
D. Purchase large amounts of storage and keep it in a pool until needed.
Answer: C

Q: 18 Which setting must be configured in Microsoft Internet Explorer to prevent HP Storage Essentials pages from losing their sessions and redirecting to the HP Systems Insight Manager login page?
A. accept all cookies
B. show friendly URLs
C. enable active scripting
D. disable .Net Framework-reliant components
Answer: A

Q: 19 What is required to generate the HP Storage Essentials permanent license key?
A. client unique ID
B. server IP address
C. host serial number
D. client install checksum
Answer: A

Q: 20 Which service should be set to manual before installing Oracle?
A. COM+ Event System
B. Distributed Transaction Controller
C. DCCOM Server Process Launcher
D. Windows Management Instrumentation
Answer: B

Q: 21 Which HP Storage Essentials component automatically discovers the database, tablespace, devices, and files and then graphically displays their dependencies on the SAN?
A. Event Manager
B. System Manager
C. Application Viewer
D. File System Viewer
Answer: C

Q: 22 Which HP Storage Essentials task gathers real-time data for display by Performance Manager?
A. collector
B. discovery
C. Get All Details
D. Report Cache Refresh
Answer: A

Q: 23 What are available report formats within the HP Storage Essentials Reporter Module? (Select three.)
A. XML
B. PDF
C. RSS
D. JPEG
E. Word document
F. Excel spreadsheet
Answer: A, B, F

Q: 24 Which database is used by HP Systems Insight Manager for HP Storage Essentials Standard Edition?
A. DB2
B. Oracle
C. Sybase
D. Microsoft SQL
Answer: B

Q: 25 What are HP Storage Essentials Standard Edition plug-ins? (Select two.)
A. Policy Viewer
B. Sybase Viewer
C. File System Viewer
D. Provisioning Manager
E. Global Database Viewer
Answer: B, C

Q: 26 How do you monitor a supported backup solution in HP Storage Essentials Standard Edition?
A. dbAdmin utility
B. Backup Manager
C. RMAN backup manager
D. Storage Essentials backup utility
Answer: B

Q: 27 Which items are backed up during a database export? (Select three.)
A. appiq.log
B. CIMOM.log
C. tnsnames.ora
D. CIM repository
E. database schema
F. jboss configuration files
Answer: C, D, E

Q: 28 The security architecture of HP Systems Insight Manager (SIM) is designed to protect data and software functions from unauthorized access. What is a key feature of SIM security?
A. built-in accounts
B. preconfigured trusts
C. role based associations
D. proprietary transport protocols
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved