Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-T01 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-T01 Sample Questions:

Q: 1 Where is the user's property configuration file located?
A. {DPIPE_HOME}/jrun/servers/piweb/properties/userproperties
B. {DPIPE_HOME}/jrun/servers/piweb/tw-app/webview/properties/userproperties
C. {DPIPE_HOME}/lib/users/properties
D. {DPIPE_HOME}/lib/data/users/properties
Answer: B

Q: 2 What is the recommended RAID configuration for HPPI implementation?
A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 1 + 0
D. RAID 5
Answer: C

Q: 3 A node list must contain the following items, each separated by commas.
Which items can be used in a node list file?
A. node name, read community string, snmp port #, snmp profile
B. an option group contains only polling policies
C. node_name, node_number, description, SNMPV2
D. node_number, node description, SNMP profile, SNMP V1
Answer: A

Q: 4 What are some of the integration points between NNM and HPPI?
A. NNM node discovery, HPPI report launching by NNM, HPPI trap generation
B. NNM node type discovery, NNM Web Console operation in HPPI
C. Node discovery, node type discovery, remote management console operation
D. NNM remote report launching, HPPI node discovery used by NNM, HPPI operation of NNM Web console
Answer: A

Q: 5 If the report pack installation fails, where can you find the details of the errors?
A. {DPIPE_HOME}/logs/install/reportpacks.log
B. {DPIPE_HOME}/logs/report_<datastamp>.log
C. {DPIPE_HOME}/logs/reportpacks/<reportpackname>.log
D. {DPIPE_HOME}/logs/install/<reportpackname>.log
Answer: B

Q: 6 How can you verify that data is actually being collected from devices?
A. The number of rows should be increasing in the data table (rate, hourly..).
B. The lkeys tables should always have rows in them.
C. Look in the upload tables and see if there are any rows in them.
D. Look for errors in the ovpi.log file.
Answer: A

Q: 7 Where do you verify that the collections are being run?
A. {SYBASE}\install\errorlog.log
B. {DPIPE_HOME}\logs\install.log
C. {TREND_LOG}\trend.log
D. {DPIPE_HOME}\log\trendtimer.log
Answer: C

Q: 8 Which user interfaces can be used for un-deploying Reports? Select TWO.
A. trend_timer
B. trend_copy
C. Catalog Manager
D. trend_deployer
E. Package Manager
Answer: C, E

Q: 9 Deployed Reports are registered within the file ______.
A. {DPIPE_HOME}/reports/deploy/deploy.conf
B. {DPIPE_HOME}/reports/deploy.conf
C. {DPIPE_HOME}/reports/deploy/deploy.xml
D. {DPIPE_HOME}/reports/deploy.xml
Answer: C

Q: 10 Where will hourly data reside if Location Independent Reporting data mapping is created for a property table with the time type specified as ourly??ourly?
A. Only on the Central server
B. Only on the Satellite server
C. Remote Poller
D. Both the Satellite and Central server
Answer: B

Q: 11 Which function does the HPPI Performance Manager (back-end database) perform?
A. storing, processing, aggregating and collecting network management data
B. aging, storing, processing and aggregating network performance data
C. viewing reports, collecting data and aggregating network asset data
D. maintaining database, processing data, collecting network performance data
Answer: B

Q: 12 What information does the HPPI database store? Select TWO.
A. element configuration and property information
B. long term performance data
C. HPPI internal usage and debugging values
D. user name authentication values
E. report library and report access information
Answer: A, B

Q: 13 What is the file extension for hourly roll up script files?
A. .teel
B. .def
C. .hour
D. .sum
Answer: D

Q: 14 The following command is entered in the trendtimer.sched file:
3:00+5 - - {DPIPE_HOME}/bin/keystats
At what times will the command run?
A. 3:05, 6:10, 9:15, 12:20, ?3:05, 6:10, 9:15, 12:20,
B. every night at five minutes past three a.m.
C. 3:05, 6:05, 9:05, ?3:05, 6:05, 9:05,
D. every 3rd of the month at 5:00 a.m.
Answer: C

Q: 15 How can we check configured Location Independent Reporting data mappings?
A. Central Server - Management Console
B. Satellite Server - Management Console
C. Web Access Server
D. Standalone Server Management Console
Answer: A

Q: 16 If data mapping is created for a property table with time type specified as ate? Location Independent Reporting automatically creates copyIf data mapping is created for a property table with time type specified as ?ate? Location Independent Reporting automatically creates copy policies for which types of tables?
A. Rate
B. Daily
C. Hourly
D. Monthly
Answer: C

Q: 17 The bcp_gateway process loads data into _______.
A. rate tables
B. daily tables
C. upload tables
D. backup tables
Answer: C

Q: 18 Which files does the {DPIPE_HOME}/scripts/ directory include? Select TWO.
A. summary, procedure
B. teel files
C. vendor specific mibs
D. HPPI schedule (trendtimer.sched)
E. discover
Answer: A, E

Q: 19 How can non-admin users change their own password?
A. by using the "Administration -> User Accounts -> Users" Menu
B. by using the "Preferences -> User Profile ? Menu
C. by modifying the OVPI/data/etc/passwd file
D. by contacting OVPI Administrator
Answer: B

Q: 20 What is a valid method for HPPI to identify the element type for reporting? Select TWO.
A. Start -> Programs -> Trend -> Discover
B. Management Console -> Edit > Type Discovery
C. Management Console -> Discover
D. Command Line -> trend_discover -t
E. Management Console -> tools > Type Discovery
Answer: D, E

Q: 21 Reports can be viewed, modified and saved locally using _______. Select TWO.
A. Viewer
B. Home Page Web Access GUI
C. Builder
D. On-Demand HTML
E. HTML
Answer: A, C

Q: 22 What are valid group categories within Group Manager? Select TWO.
A. Property
B. SNMP
C. Default
D. Enumerated
E. Customer
Answer: A, D

Q: 23 What are two ways that you can control data access? Select TWO.
A. Group Level Filtering
B. Deploy Reports to Specific User Directories
C. User Specific Reports with Constraints
D. Catalog Views
E. Server Views
Answer: A, C

Q: 24 After the schedule is created, you can add reports to it by _______.
A. clicking add report
B. clicking add event
C. clicking the desired report
D. clicking Browse -> Reports
Answer: B

Q: 25 When viewing a graph that contains 4 days of hourly data, what is the minimum number of rows that must be set?
A. 24
B. 96
C. 98
D. 192
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved