Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S40 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S40 Sample Questions:

Q: 1
How can a support engineer securely eliminate customer data before replacing drives on a ProLiant Gen8 server?
A. By using Smart Update Manager
B. By using HP Insight Diagnostics
C. By using Service Pack for ProLiant
D. By using Erase Utility
Answer: D

Q: 2
Which tool or utility can be used to update firmware on a ProLiant Gen8 server? (Select two )
A. Service Pack for ProLiant
B. Online Insight Diagnostics
C. ROM Based Setup Utility
D. Intelligent Provisioning
E. Smart Start
Answer: A, C

Q: 3
Which tool or utility allows customers to track maintenance contract and product warranty status?
A. HP System Management Homepage
B. HP Insight Online
C. HP Active Health System
D. HP Insight Control
Answer: A

Q: 4
Which statement is true regarding the compatibility of Gen8 SmartDrives with previous generations of ProLiant Servers?
A. They are only compatible with Gen8 servers.
B. They are only compatible with G7 and Gen8 servers.
C. They are fully backwards compatible.
D. They are fully backwards compatible, but the "Do not remove" LED will not always function.
Answer: A

Q: 5
When a blade is inserted into a bay that has a VCM profile assigned, which action will the VCM perform before the server is allowed to power on?
A. Determine the Server OS
B. Download new firmware update
C. Configure the NIC ports with profile provided MAC addresses
D. Check the embedded teaming configuration
Answer: C

Q: 6
Which interconnect option for HP BladeSystem allows you to add, move, and replace servers without reconfiguring the external LAN and SAN?
A. HP Pass-Thru modules
B. InfiniBand switches
C. HP Virtual Connect modules
D. HP ProCurve switches with IRF
Answer: C

Q: 7
Which ProLiant server line is designed and optimized for massive compute environments?
A. BL
B. SL
C. ML
D. DL
Answer: B

Q: 8
Which advanced function of HP OneView provides a 3D model of the environment and also displays power and temperature data?
A. MAP view
B. Activity screen
C. iLO Advanced
D. Data Centers screen
Answer: C

Q: 9
Which operating system family is supported on the HP ProLiant Gen8 servers?
A. Netware
B. HP-UX
C. HP Open VMS
D. VMware vSphere ESXi
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved