Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S35 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S35 Sample Questions:

Q: 1
Which components are required for Insight Control Server Deployment to work correctly? (Select two)
A. PXE
B. SNMP
C. WBEM
D. DNS
E. DHCP
Answer: A,E

Q: 2
What is used to increase the logical drive size in an HP Smart Array controller installed in an HP ProLiant server?
A. DISKPART
B. EXPAND
C. ACU CLI
D. ORCA
Answer: C

Q: 3
In a P4000 system, which Network RAID level is required to power off the drive in the Central Management Console before removing it?
A. RAID 0
B. RAID 1
C. RAID 5
D. RAID 50
Answer: A

Q: 4
After a power failure, how long will the data be retained on the cache of an FBWC of a Smart Array Controller?
A. 24 hours
B. 48 hours
C. 72 hours
D. indefinitely
E. FBWC does not protect cache data with power failure
Answer: D

Q: 5
How can you access the memory DIMM Serial Presence Detect (SPD) data failure log in an HP ProLiant BL460c Gen8 server?
A. HP Insight Diagnostics
B. iLO Web Interface
C. RBSU
D. SmartStart
Answer: B

Q: 6
What is the network speed of the new iLO in ProLiant DL380p Gen8 server?
A. dedicated 10 Gb/s
B. dedicated 100 Mb/s
C. 1 Gb/s
D. 10 Gb/s
Answer: C

Q: 7
What is the fastest way to verify SAS drive firmware before installing an operating system?
A. HP Smart Update Manager (SUM)
B. Integrated Light Out
C. Firmware DVD
D. BladeSystem Release Set
Answer: B

Q: 8
What needs to be installed so that Virtual Connect Manager 3.x or later can be used?
A. Adobe Acrobat reader 9.0 or later
B. Virtual Connect Enterprise manager 6.3x pr later
C. Version Control Agent 8.7x or later
D. Adobe Flash player 10.x or later
Answer: D

Q: 9
What is the maximum number of BL680c G7 servers you can instaqll in a c7000 rack enclosure?
A. 4
B. 8
C. 12
D. 16
Answer: A

Q: 10
What describes hot-aisle contaiment for rack placement in a data center?
A. Two rows are positioned front to front
B. Two rows are positioned front to back
C. Two rows are positioned back to back
D. Two rows are positioned back to front
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved