Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S34 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S34 Sample Questions:

Q: 1
A customer needs the maximum number of internal disks in an HP Proliant Gen8 server.
Which server choose ?
A. DL 360 Gen8
B. DL 380 Gen8
C. DL 180 Gen8
D. ML 350 Gen8
Answer: B

Q: 2
Which operating system installation methods are aviable in intelligent Provisionning ? (Choose Three)
A. Assited
B. Manual
C. Customized
D. Recommanded
E. Interactive
Answer: BCD

Q: 3
What can you use to collect Active Health System log data for maintenance? (Choose Three)
A. RBSU
B. Intelligent Provisioning
C. Active Health System viewer
D. Integrated Lights Out
E. Active Health System log Analyzer
F. Integrated Management Log
Answer: BDF

Q: 4
A customer has two logical drives (logical drive 1 and logical drive 2) configured on a smart array controller. The customer wants optimize logical drive 2 for database information.
Which option should you propose ?
A. Configure the surface scan delay to 3
B. Configure the monitor and performance delay to 1
C. Disable array accelerator for 1 to reserve the total use of the array accelerator cache for 2
D. Increase the rebuilt priority to high for 1 and to low for 2
Answer: C

Q: 5
Which source describes the standardized troubleshooting procedures for HP Proliant severs?
A. HP Website Troubleshooting procedures
B. HP Proliant Servers Troubleshooting guide
C. HP Proliant Users guide
D. HP Product bulletin
Answer: B

Q: 6
An administrator installed a new DDR3 memory in a server and discovered that the server contained quad-rank, dual-rank and single rank memory modules.
What should you recommend ?
A. Replace all memory modules so that they are the same load.
B. Populate similar-load memory modules within the same memory channel.
C. Populate the memory modules from the heaviest load to the lightest load within a channel.
D. Populate similar-load memory modules within the same memory controller.
Answer: B

Q: 7
What is the maximum number of 02700 enclosures that can be cascaded in a dual domain configuration?(Choose Two)
A. Two enclosures can be cascaded when using a P411 controller.
B. Four enclosures can be cascaded when using a P411 controller.
C. Four enclosures can be cascaded when using a P812 controller.
0. Six enclosures can be cascaded when using a P812 controller.
E. Eight enclosures can be cascaded when using a P812 controller.
Answer: BC

Q: 8
What are Gens ROM function features? (Choose Two)
A. Active Health System Log Support
B. HP Insight Diagnostics online
C. Advanced Data Mining
D. HP Option ROM Configuration for Arrays
E. HP Advanced Error Detection Technology
Answer: AE

Q: 9
When using HP SIM 7.0, which information can be collected from an HP Proliant Gen8 server without running the HP Agentless Management Service? (Choose Three)
A. memory
B. storage
C. processor
D. network
E. cooling
F. drivers
Answer: ABC

Q: 10
Which statement is correct concerning agentless management in HP System Insight Manager version 7.0 end higher ?
A. G7 and Gen8 systems non longer need agents installed
B. All managed systems no longer need agents installed
C. Only Gen8 systems no longer need agents installed
D. Gen8 systems must use WBEM providers for management
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved