Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S32 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S32 Sample Questions:

Q: 1
What is the purpose of a RADIUS server for switch management?
A. log file storage and consolidation
B. storage of configuration files and software images
C. central user database
D. SNMP management application server
Answer: C

Q: 2
What is the default global parameter setting for how Virtual Connect handles VLANs?
A. Native VLANs Tag mode
B. Tunnel VLANs Tag mode
C. Enable VLANs Tag mode
D. Map VLANs Tag mode
Answer: D

Q: 3
What does a priority value of 101110 denote?
A. VLAN scheduling
B. Stacked QoS
C. Layer 2 QoS
D. Layer 3 QoS
Answer: D

Q: 4
When a Flex-10 server adapter is deployed in a Virtual Connect Flex-10 environment, how are the FlexNICs recognized by the operating system?
A. as individual 10GbE NICs, until the correct driver is loaded by the operating system at boot time
B. as individual NICs, after the correct license key has been loaded and verified by the Onboard Administrator
C. as individual 1GbE NICs, until the correct driver is loaded by the operating system at boot time
D. transparently, because the server ROM recognizes each FlexNIC as an individual NIC with its own driver
Answer: D

Q: 5
How many BladeSystem c7000 enclosures are supported in a single Virtual Connect domain?
A. 1
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: B

Q: 6
Which management interface provides the administrator with the most control over switch parameters and monitoring functions?
A. SNMP
B. Web browser
C. Menu
D. CLI
Answer: D

Q: 7
Which OSI model layer uses frames? (Select two.)
A. Layer 2
B. Network
C. Layer 4
D. Session
E. Data Link
Answer: A, E

Q: 8
Which advantage does Flex-10 technology provide?
A. increased Layer 2 switch port count
B. increased CPU performance
C. decreased number of interconnect modules
D. increased dynamic management functionality
Answer: C

Q: 9
Which status describes a virtual router interface?
A. It is only considered up if the state of the physical port is up.
B. It is always up and not directly associated with a physical port.
C. It is considered up if at least one VLAN's port's members is up.
D. It is only considered up if the status of the interface protocol is also up.
Answer: C

Q: 10
Which topologies are in a typical enterprise network? (Select three.)
A. access
B. user
C. web
D. distribution
E. core
F. server
Answer: A, D, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved