Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S28 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S28 Sample Questions:

Q: 1
Which statement describes a Shared Everything cluster solution?
A. It provides functionality similar to standalone servers with the added capability of failing over to another system.
B .It shares a common storage device or files with multiple systems or application sessions.
C .It features a concurrent processing model or workload distribution model. All components, including memory,can be shared.
D. It provides failover, failback, distributed processing and workload, and shared access to all components except CPUs.
Answer: C

Q: 2
Which performance counter does Microsoft recommend to monitor a suspected memory bottleneck?
A. memory:pagefaults/second
B. disk:pagefaults/second
C. memory:pages/second
D. disk:pages/second
Answer: D

Q: 3
Your customer wants to use Virtual Machine Manager to back up virtual machines. Which licensing is required for this task?
A. one Insight Software license per virtual machine host
B. one Insight Back up license for each virtual machine and one for the virtual machine host
C. one Insight Software license for each virtual machine and one Data Protector license for the host
D. one Insight Recovery license for a virtual machine host and one vCenter Server license for the management application
Answer: A

Q: 4
Which NIC teaming configuration should be chosen to provide higher network throughput for a server connected to a network switch that does not support port aggregation?
A. Transmit Load Balancing (TLB)
B. Transparent PortChannel Assistance (TPA)
C. Network Fault Tolerance (NFT)
D. Switch-assisted Load Balancing (SLB)
Answer: A

Q: 5
What is a requirement when using Distributed Resource Scheduler (DRS) in a virtualized server infrastructure?
A. redundant Gigabit network for data migration within the cluster
B. usage of an external quorum server
C. at least three virtualization hosts
D. shared storage volume for virtual machines
Answer: D

Q: 6
Which statement is correct regarding a Microsoft Hyper -V environment on a BladeSystem solution?
A. Virtual Center Manager 2008 R2 must be installed in the environment.
B. Servers should be members of a domain to avoid complexity.
C. Windows Server 2008 R2 x 64 Enterprise or Datacenter Edition must be installed.
D. Distributed Resource Scheduler (DR S) should be disabled during installation.
Answer: B

Q: 7
A customer is using Data Protector Single Server Edition and wants to use data encryption when backing up to any device.
What is required to enable this function?
A. must be backed up to an Ultrium tape device
B. must be backed up to NTFS partition
C. must purchase an encryption license
D. must upgrade to Data Protector Express Edition
Answer: D

Q: 8
Which Virtual Connect feature reduces the required time for a standby VC-Enet uplink to become active and begin to process Ethernet packets?
A. Smart Link
B. Fast MAC Cache Failover
C. I/O Accelerator
D. Dynamic Login Balancing
Answer: B

Q: 9
Which benefit does formatting an 80GB I /O Accelerator as 40GB provide?
A. improved write performance for some applications
B. the ability for the option to configure mirroring
C. reduced read latency
D. multi -path redundancy
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved