Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S18 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S18 Sample Questions:

1. Which type of disk drives are supported in an MSA2000fc?
A. FC drives
B. dual-port SAS drives
C. FATA drives
D. SCSI drives
Answer: B

2. What is a feature of the HP Proactive 24 Service?
A. fixed time call-to-repair
B. 2-hour response time for software issues
C. education services
D. remote monitoring, analysis, and management
Answer: B

3. What features are included in both HP Support Plus and HP Support Plus 24? (Select two.)
A. extended business hours coverage
B. annual OS patch analysis
C. escalation management
D. Fix Time/Call-to-Repair
E. remote monitoring, analysis, and management
Answer: AC

4.Which memory protection technology can detect 2-bit errors in a single byte and correct single-bit errors?
A. Automatic Parity Checking
B. Battery Backed Write Cache
C. Error Checking and Correcting
D. Error Detecting and Correction
Answer: C

5. What is the benefit of SAS connectors?
A. SAS drives can be daisy-chained during configuration.
B. SAS connectors enable additional diagnostic features.
C. SAS uses the same electrical and physical interfaces as SATA.
D. SAS host controllers recognize SCSI protocols.
Answer: C

6. What is the advantage of the iSCSI technology?
A. has no distance limitation
B. uses same data transmission protocol as Fibre Channel
C. provides support for ESCON protocol
D. is better than Fibre Channel technology for large database transfers and very large input/output operations
Answer: A

7. Which technology enables Fibre Channel to communicate between SAN facilities over IP networks?
A. point-to-point Fibre Channel
B. extended Fibre Channel
C. storage tunneling
D. long distance macro bending
Answer: C

8. Which ProLiant series servers are described as simple and affordable 2-processor, rack mount servers deployable for networking, file-and-print, and shared Internet access?
A. 100 series
B. 200 series
C. 300 series
D. 500 series
Answer: A

9. What are components of Insight Control Environment (ICE) for ML/DL servers? (Select three.)
A. HP Automatic Server Recovery
B. HP ProLiant Essentials Virtual Machine Management Pack
C. HP ProLiant Essentials Rapid Deployment Pack
D. HP Integrity Virtual Machine License
E. HP iLO Advanced Pack
Answer: BCE

10. Which diagnostic tools are specific to ProLiant 100 Series? (Select two.)
A. Watchdog Timer
B. Automatic Server Recovery
C. Insight Diagnostics
D. Integrated Management Log
E. Server Board Management Controller (BMC)
Answer: AE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved