Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S16 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S16 Sample Questions:

Q: 1 Which devices are covered by standard HP pre-failure notification? (Select three.)
A. fans
B. memory
C. processors
D. SCSI hard drives
E. host bus adapters
Answer: B, C, D

Q: 2 Which HP Support Service for HP BladeSystem includes Remote Diagnostic and Change Management?
A. Support Plus
B. Critical Service
C. Support Plus 24
D. Proactive Essentials
E. Software Technical Support
Answer: B

Q: 3 What is included in the HP Enhanced Network and Startup Service for BladeSystem switches? (Select three.)
A. delivery of service at a mutually scheduled time
B. installation and startup by an HP technical specialist
C. installation and startup of Rapid Deployment Pack (RDP)
D. installation and startup of Virtual Machine Management Pack (VMM)
E. configuration and testing of BladeSystem Ethernet interconnect switches
Answer: A, B, E

Q: 4 Which HP Support Service for HP BladeSystem includes onsite consultation and reactive support planning?
A. Support Plus
B. Critical Service
C. Support Plus 24
D. Software Support
E. Software Technical Support
Answer: B

Q: 5 What are benefits of the HP Server Migration Pack - Physical to ProLiant Edition? (Select two.)
A. Identical performance is guaranteed between old and new servers.
B. Operating systems can be automatically upgraded during the migration.
C. Data can be migrated between servers with different drive technologies.
D. 32-bit servers can be upgraded to, and take advantage of, 64-bit hardware.
E. Driver compatibility is maintained automatically throughout the migration process.
Answer: C, E

Q: 6 Which ProLiant BL supports the AMD Opteron processor? (Select two.)
A. BL460c
B. BL465c
C. BL480c
D. BL685c
E. BL860c
F. BL2x220c
Answer: B, D

Q: 7 Which menu item is added to HP Systems Insight Manager (HP SIM) when installing Extensions for HP SIM on Microsoft Windows?
A. OpenView GlancePlus
B. Altiris PC Transplant
C. Altiris Deployment Server connector
D. VMware VirtualCenter Management Server
Answer: A

Q: 8 How many Onboard Administrators are needed to provide a complete management view of three linked enclosures?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 6
Answer: A

Q: 9 Which HP Systems Insight Manager plug-in allows you to view BladeSystem properties within HP SIM?
A. HP SUM
B. RDP Web Console
C. Onboard Administrator
D. Service Control Manager
E. BladeSystem Integrated Manager
Answer: E

Q: 10 What is improved by installing blanking panels in a 42U rack?
A. air flow
B. rack stability
C. rack security
D. cable management
Answer: A

Q: 11 How many licenses are needed to enable the HP BladeSystem Integrated Manager?
A. 0
B. 1
C. 1 per enclosure
D. 1 per server blade
Answer: A

Q: 12 In a standard configuration, which component requires operator intervention to switch over to the redundant unit in a c-Class BladeSystem enclosure?
A. fan modules
B. backplane switch
C. power supply modules
D. Onboard Administrator modules
Answer: D

Q: 13 A customer has two BL460c Server Blades in a c-Class Enclosure. They want to implement a shared storage solution for this blade environment. Which StorageWorks solution should you recommend?
A. SB40c
B. MSA20
C. MSA60
D. MSA2000
Answer: D

Q: 14 You are configuring a firewall setting that enables the Rapid Deployment Pack to communicate with the managed nodes using multicasting. Which TCP port is used by the Altiris Deployment Servers connecting to the database?
A. 21
B. 401
C. 8000
D. 50000
Answer: B

Q: 15 HP Integrity Essentials includes support for which operating systems? (Select three.)
A. Linux
B. OS/2
C. HP-UX 11i
D. HP OpenVMS
E. Windows 2000
F. Novell NetWare 6
Answer: A, C, D

Q: 16 Which option is valid when running the First Time Wizard in HP SIM?
A. Configure email options in the Email options page.
B. Configure access rights in the SNMP options page.
C. Configure certificate security in the WBEM options page.
D. Configure the discovery options page to select manageable routers.
Answer: A

Q: 17 Which device needs to be discovered for c-Class server blades and interconnect modules to appear in HP BladeSystem Integrated Manager tree or picture view?
A. Management Module
B. Onboard Administrator
C. HP Automation Engine
D. Integrated Display Module
Answer: B

Q: 18 A customer needs assistance with the installation and configuration of an SB40c Storage Blade. Which service offering should they purchase?
A. HW Installation
B. HW Installation for Enclosure and Server Blades
C. HP BladeSystem Enhanced Network Installation and Startup
D. HP Installation & Startup Service for HP BladeSystem Infrastructure
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved