Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S14 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S14 Sample Questions:

1. HP SIM 5.1 removes support for which product?
A. Oracle9i on HP-UX systems
B. HP BladeSystem Integrated Manager
C. PostgreSQL on x64 Linux operating systems
D. Insight Control Management Integrated Installer
Answer: C

2. You have recently added a ProLiant BL20p G1 to the server blade enclosure monitored by PMP. At the PMP License Administration page, this new server does not appear in the list of servers. Why?
A. The server does not have a valid serial number.
B. The server is too old and not supported by PMP.
C. The server has not yet been discovered by HP SIM.
D. The operating system running on this server is not supported.
E. The HP Insight Management Agents on this server are not at the required version.
Answer: C

3. You find a 'critical' status in the Virtual Machine Management (VMM) column in HP SIM for the host server running Microsoft Virtual Server 2005. What does this mean?
A. The virtual machine guest is in a state requiring attention.
B. The virtual machine host is licensed but is not currently communicating with VMM.
C. The VMM agent is installed on the virtual machine host but the host is not licensed.
D. The VMM agent is installed on the server but the server is not a virtual machine host.
Answer: B

4. When performing a Virtual to Physical migration (V2P), what are some prerequisites for the source virtual machine? (Select two.)
A. Stop the HP SIM management agents on the virtual machine guest.
B. Insert the SMP Boot CD into the CD-ROM of the virtual machine guest.
C. Verify that the source virtual machine guest is powered off or suspended.
D. Verify that the source virtual machine host is licensed and managed by VMM.
E. Ensure that all network connections on the virtual machine guest have DHCP IP addresses.
Answer: C, D

5. When is it necessary to install the WMI Mapper on a Windows-based Central Management Server (CMS)?
A. when at least one device managed by the CMS is running a Linux operating system
B. when at least one device managed by the CMS is running an HP-UX operating system
C. when at least one device managed by the CMS is running a Windows operating system
D. when at least one device managed by the CMS is running an HP OpenVMS operating system
Answer: C

6. What happens when HP Storage Essentials integrates with HP SIM? (Select two.)
A. SNMP for storage devices is disabled.
B. Data collection from SMI-S devices in HP SIM is disabled.
C. All storage-related events are forwarded to Storage Essentials.
D. Storage devices get marked as managed by Storage Essentials.
E. A new Storage Essentials user is added to the HP SIM user database.
Answer: B, D

7. When a system administrator attempts to update the firmware on a BladeSystem GbE2c interconnect switch using HP SIM, the update is unsuccessful. What could be the reason?
A. The HP SIM server is running on Linux.
B. The VCA agent on the GbE2c interconnect switch is not active.
C. The GbE2c interconnect switch is not licensed for firmware upgrades.
D. The GbE2c interconnect switch can only be upgraded using the serial connection.
Answer: A

8. Which protocols are used in HP SIM to query events from failing devices? (Select two.)
A. Secure Sockets Layer (SSL)
B. HyperText Transfer Protocol (HTTP)
C. Windows Management Instrumentation (WMI)
D. Web-Based Enterprise Management (WBEM) E. Simple Network Management Protocol (SNMP)
Answer: C, E

9. Which package integrates with HP SIM 5.1 to support monitoring and management of Itanium-based server blades running HP-UX?
A. HP Integrity Essentials
B. HP ProLiant Essentials
C. HP OpenView Operations
D. HP SmartStart Scripting toolkit
Answer: A

10. Which protocol requires a special HP SIM component that configures the managed device to send alerts to the Central Management Server (CMS) because it does not provide alerting capabilities?
A. DMI
B. WMI
C. HTTP
D. SNMP
E. WBEM
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved