Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S11 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S11 Sample Questions:

1. Which management solution enables the network administrator to deploy, manage, and monitor actual power utilization of HP ProLiant servers in the data center?
A. HP Insight Power Manager
B. HP Insight Control Environment
C. HP Insight Control Linux Edition
D. HP Insight Control Data Center Edition
Answer: B

2. Which HP server uses HyperTransport architecture?
A. BL20p
B. DL140
C. DL385
D. ML370
E. rx2620
Answer: C

3. Which HP Systems Insight Manager task enables the administrator to gather information from a newly discovered network device?
A. polling
B. discovery
C. identification
D. data collection
Answer: D

4. Which tool sets disk thresholds for monitoring and alerting on multiple ProLiant servers?
A. HP Array Diagnostic Utility
B. HP Array Configuration Utility
C. HP Systems Insight Manager
D. HP Performance Management Pack
Answer: C

5. Which step in the HP Troubleshooting Methodology identifies the cause of failure?
A. collect data
B. evaluate data
C. execute the action plan
D. develop an optimized action plan
E. implement preventative measures
F. determine whether the problem is solved
Answer: B

6. Which component must be deployed to the target virtual machine host server to migrate legacy servers into a virtual machine using HP Systems Insight Manager solution?
A. VMtool kit
B. Server Migration tool kit
C. Virtual Machine Management Agent
D. HP Systems Insight Management Agent
Answer: C

7. In a Fibre Channel fabric network, which network service is responsible for registering and maintaining a valid logical network address database that is used for LUN masking and zoning?
A. Time Services
B. CHAP Services
C. Name Server Services
D. Secured Fabric Services
Answer: C

8. Which address syntax is valid for iSCSI addressing?
A. iqn.0202.hpstorage.hp.com
B. fqdn.2007.03.iSCSI.hp.com
C. iqn.2006.02.com.hp:hpstorage
D. ieee.iSCSI.ifqdn.2006.03.com.hp:hpstorage
Answer: C

9. Which technology in Ethernet switches ensures loop-free connectivity?
A. Spanning Tree Protocol
B. Spanning Topology Recovery
C. Uplink Trunk Blocking Protocol
D. Layer 2 Loop Broadcast Recovery
Answer: A

10. What is an example of a shared everything cluster model?
A. HP Integrity NonStop
B. HP Serviceguard for Linux
C. Novell Netware Cluster Services
D. Microsoft Windows 2003 Server Cluster
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved