Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-S01 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-S01 Sample Questions:

Q: 1 What four modules exist within AssetCenter? Select FOUR.
A. Portfolio Module
B. Request Module
C. Identity Module
D. Discovery Module
E. Procurement Module
F. Financials Module
G. Contract Module
Answer: A, E, F, G

Q: 2 What two tests must be completed before deployment of the AssetCenter application into a production environment? Select TWO.
A. Performance tests
B. Consistency tests
C. No tests are required
D. Functional tests
Answer: A, D

Q: 3 Which three technologies are used within AssetCenter? Select THREE.
A. RDBMS
B. JavaScript
C. AQL
D. Cypress Basic
E. XML
F. C++
Answer: A, C, D

Q: 4 What three IT Asset Management best practices are incorporated within AssetCenter? Select THREE.
A. Network Management
B. Service Management
C. Contract Management
D. Identity Management
E. Asset Tracking
F. Procurement Management
Answer: C, E, F

Q: 5 What four common data tables exist within the Portfolio module? Select FOUR.
A. Locations
B. Employees and departments
C. Contracts
D. Expense lines
E. Models
F. Natures
Answer: A, B, E, F

Q: 6 Which report software provides out-of-the-box AssetCenter reports?
A. Actuate
B. Crystal Decisions
C. Crystal Reports
D. Cognos
Answer: C

Q: 7 Which activities or utilities are provided to help control costs within the enterprise?
A. Ability to manage ITSM activities within the enterprise
B. Ability to manage the database
C. Ability to manage software license compliance and entitlement
D. Ability to manage an enterprise IT topology
Answer: C

Q: 8 AssetCenter enables your organization to _______. Select THREE.
A. Define, optimize, and track specific business processes of an organization
B. Effectively manage documents within the enterprise
C. Secure and protect your employee identitiesSecure and protect your employee? identities
D. Manage an enterprise portfolio, which includes assets, contracts, inventory, and business data important for achieving the business objective of an organization
E. Empower employees to make educated business decisions
Answer: A, D, E

Q: 9 What are three types of filters that AssetCenter offers to enable the user to display their selected data? Select THREE.
A. Query filter
B. High-pass filter
C. Universal filter
D. Standard filter
E. Linear filter
F. Simple filter
Answer: A, D, F

Q: 10 When can the Archival function of AssetCenter be enabled?
A. Only before creating the database
B. Only after creating the database
C. Both before and after creating the database
D. There is no Archival function
Answer: C

Q: 11 What messaging protocol is used when receiving messages in AssetCenter?
A. SMTP
B. AM
C. MAPI
D. VIM
Answer: B

Q: 12 When graphically viewing statistics on a list, link or field, which two statements are true? Select TWO.
A. Statistics are limited to the first ten values in AssetCenter. All others are grouped in Other Values category.
B. There are no limits to the number of values that can be displayed graphically when viewing statistics.
C. If you double-click on one of the columns in the graphic, a new window will open allowing you to filter the corresponding records.
D. If you double-click anywhere in the graphic, a new window opens giving you the option to change how the graphic is displayed.
Answer: A, C

Q: 13 Query records are used in AssetCenter to ________? Select TWO.
A. define views
B. execute scripts
C. create filters on record lists
D. restrict access to the database
E. establish connections to other databases
Answer: A, C

Q: 14 User passwords can be stored _______?
A. directly in AssetCenter, via NT Security, or via an external LDAP directory
B. directly in AssetCenter, via the backend RDBMS, or via NT Security
C. directly in AssetCenter only
D. directly in AssetCenter or via an external LDAP directory
Answer: A

Q: 15 Where in the Client is a table description string displayed? Select TWO.
A. in the List View
B. in the FullName field
C. in the title bar of the screen
D. in the Options screen
E. in drop-down lists that enable you to select linked records
Answer: C, E

Q: 16 What two types of workflow activities require user intervention? Select TWO.
A. Activity templates
B. Automatic-action type activities
C. Question type activities
D. Test/ Script type activities
E. User-action type activities
Answer: C, E

Q: 17 An AssetCenter Server module will be automatically executed only if _______? Select THREE.
A. At least one user is logged into AssetCenter
B. The module is enabled
C. The module's schedule defines when to activate
D. The administrator selects the module from the Action->Activate menu and clicks OK
E. The module has a schedule attached to it
F. There are no other modules defined on that system
Answer: B, C, E

Q: 18 AssetCenter Server may be launched _______? Select THREE.
A. from a command line/DOS prompt
B. from the Administration menu in the AssetCenter client
C. manually
D. from AssetCenter Database Administrator
E. by creating a service and launching automatically
F. from AssetCenter Export
Answer: A, C, E

Q: 19 To obtain maximum column size when viewing a list, press _______.
A. CTRL+F5
B. F5
C. CTRL+F3
D. F9
Answer: D

Q: 20 The evolutionary approach to Asset Management contains which three areas? Select THREE.
A. Asset Tracking
B. Catalog Tracking
C. Expense Control
D. Data Integrity Control
E. Process Automation
Answer: A, C, E

Q: 21 What are three ways that Asset Optimization can help an organization? Select THREE.
A. identify trends and opportunities for improvement
B. fully articulate the fiscal performance of IT
C. increase maintenance costs involved in infrastructure
D. use business intelligence and advanced analytics
E. improve reporting tools
Answer: A, B, D

Q: 22 What three items are necessary to optimize and lower service and asset costs? Select THREE.
A. Effectively manage contracts, leases, license agreements and warranties
B. Shorten hardware lifecycles
C. Extend software lifecycles
D. Extend hardware lifecycles
E. Enable asset and invoice reconciliation
F. Eliminate duplication of effort
Answer: A, D, E

Q: 23 What are three key business benefits of the AssetCenter solution? Select THREE.
A. Powerful and customizable workflow engine
B. Management of the asset lifecycle
C. Single-source, single-level reconciliation
D. Ability to model assets and their management rules
E. Ability to sort assets by user
Answer: A, B, D

Q: 24 What are two key benefits of using Web services? Select TWO.
A. Reuses services and components
B. Uses FTP
C. Uses open standards and protocols and allows reuse of services and components
D. Provides non-standard framework
Answer: A, C

Q: 25 What three key benefits does AssetCenter provide customers? Select THREE.
A. Optimizing service and asset costs
B. Mitigating security and compliance risk
C. Aligning IT with business objectives
D. Used as a discovery solution
E. Used as stand-alone CMDB solution
Answer: A, B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved