Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-P22 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-P22 Sample Questions:

1. Which component of Insight Control Environment enables you to quickly navigate your HP b lade environments--including server blades and desktops, enclosure infrastructures, racks, and integrated switches--through hierarchical tree views?
A. HP BladeSystem Integrated Manager
B. Blade Automation Toolkit
C. Windows Management Instrumentation (WMI) Mapper
D. Extensions for HP SIM on Microsoft Windows
Answer: A

2. How should you install memory in a BL860c server blade to get the best performance?
A. Install the memory DIMMs in pairs starting with slots 1A and B.
B. Install the memory DIMMs in quads starting with slots 0A through D.
C. Arrange the DIMMs so that the DIMMs with the largest capacity are in the lowest numbered slots.
D. Arrange the DIMMs so that the DIMMs with the largest capacity are in the highest numbered slots.
Answer: C

3. You have no access to the Onboard Administrator web interface, but you have access to physical infrastructure. How do you reboot the Onboard Administrator in this situation?
A. Use the Insight Display.
B. Remove power supplies supplying power to the rear cage.
C. Press the enclosure power button.
D. Use the Emergency Shutdown button.
Answer: A

4. Which interfaces are used to connect to the iLO MP of the Integrity BladeSystem server? (Select two.)
A. parallel port
B. Onboard Administrator/iLO
C. local I/O cable
D. PS2
E. USB
Answer: BC

5. Which lanboot option allows you to install HP -UX from a specific Ignite-UX server when more than one Ignite-UX server is available in the subnet?
A. lanboot -od <hostname>
B. lanboot -od <IP-address>
C. lanboot select -dn <dbprofile>
D. lanboot select
Answer: C

6. The HP Integrity Essentials Foundation Pack for Linux includes two management CDs. Which software is included on these CDs? (Select two.)
A. system backup software
B. HP Systems Insight Manager
C. LAN connectivity tools
D. Cell Local Memory (CLM) management utilities
E. System Management Homepage
Answer: BE

7. Which features are included in the Intergrity iLO 2 MP Advanced Pack license on Intergrity server blades?(Select two.)
A. remote console software.
B. firmware FTP server
C. virtual media
D. schema-free LDAP
E. Intergrity iLO 2MP configuration back up and restore
Answer: CD

8. Which tool provides proactive remote monitoring,diagnostics and troubleshooting?
A. HP Web Based Enterprise Wervices(WEBES)
B. HP Support Tool manger(STM)
C. HP Web-Based Enterprise Mangement (WBEM)
D. HP Service Essentials Remote Support Pack(RSP)
Answer: D

9. What is a feature of HP Virtual Server Environment (VSE)?
A. allows paritioning on processor granularity
B. creates a pool of virtual servers within an Intergrity blade
C. builds Virtual Connect configurations
D. allows failover clustering
Answer: B

10. Which feature is available on the BL870c,but not on the BL860c?
A. internal USB
B. SUV connector
C. internal DVD-ROM
D. garmgr
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved