Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-P12 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-P12 Sample Questions:

Q: 1
Which HP-UX operating system version(s) can take advantage of the hyperthreading feature introduced with the Intel Itanium2 Dual Core Montecito CPUs?
A.HP-UX 11iv1
B.HP-UX 11iv2
C.HP-UX 11iv3
D.HP-UX 11.00
Answer: C

Q: 2
Which statement regarding hot swap and/or hot plug is correct?
A.A hot-pluggable part always has hot swappable capabilities.
B.Hot-swappable parts could only be found in rx3600 and rx6600 servers.
C.A hot-pluggable part requires software intervention prior to online replacement.
D.A hot-swappable part requires software intervention prior to online replacement.
Answer: C

Q: 3
What are the differences between the Office Friendly Server (OFS) model and rack-mounted model Integrity rx2660 servers? (Select two.)
A.The OFS model has n+1 power capability.
B.The OFS model has n+1 cooling capability.
C.The rack mounted model has n+1 power capability.
D.The rack mounted model has n+1 cooling capability.
Answer: C, D

Q: 4
How are the default console input and output settings changed in the EFI?
A.Enter the EFI shell and enter the FS1:command.
B.Use the EFI menus to go to boot configuration.
C.Use the EFI menus to go to system configuration.
D.Edit the EFI configuration in hyperterminal settings on the console.
Answer: B

Q: 5
Which statement is true for adding a second SAS controller card in an rx6600 server that is already installed on site?
A.place the second SAS controller in slot 3
B.place the second SAS controller in slot 10
C.move the Core I/O LAN from slot 2 to slot 3, then place the new card in the slot 2
D.move the Core I/O LAN from slot 2 to slot 10, then place the new card in the slot 2
Answer: D

Q: 6
You have been sent to a customer site to exchange a failed disk drive on an HP Integrity rx6600 server. After you pull out the failed disk drive you recognize that the replacement part is not the correct part. What is the recommended action in this situation?
A.leave the slot empty
B.reseat the failed disk drive
C.continue with the replacement
D.put a disk drive slot cover in the empty slot
Answer: D

Q: 7
When replacing the I/O baseboard of an rx4640 server with mx2 processors, what must be done to ensure the system powers up properly?
A.Set a DIP switch on the Process Carrier to mx2.
B.Set a DIP switch on the Processor Carrier to PA-RISC.
C.Set a DIP switch on the I/O baseboard to rx4640 mx2.
D.Set a DIP switch on the I/O baseboard to rx4640 Itanium.
Answer: C

Q: 8
You must replace a CPU in an HP Integrity server running HP-UX. Which command will immediately shut down the running HP-UX operating system?
A.shutdown halt
B.shutdown -h 0
C.$system:shutdown
D.shutdown --immediately
Answer: B

Q: 9
Your customer is not able to connect to the Virtual KVM on an rx3600 server via his HP SIM GUI-based remote console. What is the first action you will take?
A.Diagnose the iLO2 MP board's serial connection.
B.Reseat the TCP/IP cable between the SIM server and the MP.
C.Check the functionality of the EFI console connection locally.
D.Check if the Integrity iLO Advanced Pack License Key is installed.
Answer: D

Q: 10
How can you perform a system firmware update? (Select two.)
A.offline with an EFI or ISO image
B.online with an EFI or ISO image
C.online with OS installable firmware without rebooting the operating system
D.online with OS installable firmware, followed by a reboot of the operating system
E.offline using the firmware update tool from the Offline Diagnostic Environment CD-ROM
Answer: A, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved