Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-P10 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-P10 Sample Questions:

1. You have access to the MP. Which command do you use to enter the console mode?
A. co
B. rs
C. ex
D. cl
Answer: A

2. What is the minimally supported general distribution of HP OpenVMS on an Integrity rx2620 server?
A. 7.3
B. 8.1
C. 8.2
D. 8.3
Answer: C

3. If a customer purchases HP OpenVMS Mission Critical Operating Environment (MCOE), what additional software is needed to run OpenVMS clusters?
A. OpenVMS Cluster Kit
B. HP Serviceguard for OpenVMS
C. OpenVMS does not support clustering.
D. None, the software is integrated into the operating system.
Answer: D

4. Which HP management component used to gather information on HP Integrity rx2620 servers is provided at no additional cost?
A. HP Insight Diagnostics
B. Management Processor
C. Integrated Management Log
D. HP Insight Management Agent
Answer: D

5. How can you access the UUID on an entry-level HP Integrity server? (Select two.)
A. The UUID is written on the system information label of the server.
B. At the EFI Boot Manager menu, access the EFI Shell; then enter info sys.
C. At the Management Processor (MP) main menu, go to the Command Menu and enter id.
D. At the EFI Boot Manager menu, access the System Configuration menu and select System UUID.
E. If you access the EFI Boot Manager menu using integrated Lights-Out (iLO), the UUID displays automatically.
Answer: A, B

6. You replaced a hardware component. The firmware version of the new component is different from other similar components in the server. Which action is needed?
A. Update to the latest version of firmware.
B. No manual action is needed. The EFI automatically updates the firmware.
C. Modify the firmware version of the new component to match the earlier firmware version of the existing components.
D. Discuss with the customer which version of firmware they are using, and recommend updating to the latest version if possible.
Answer: D

7. An Integrity rx3600 server is running Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition. Which command do you use to gracefully shut down this system when the Windows console and terminal services are not responding?
A. Use the MP to issue a PC -OFF command.
B. Enter shutdown from the SAC prompt.
C. Use the MP to issue the MP shutdown command.
D. Press and hold the system power button until the system powers off.
Answer: B

8. What is the MP command to configure an HP Integrity rx3600 for network access?
A. lc
B. ls
C. lanboot
D. sa
Answer: A

9. Which standard features are available in iLO 2 that were not available in iLO? (Select two.)
A. Web GUI or text interface
B. Secure Shell (SSH)
C. Event Notification
D. Systems Insight Manager (SIM) Group Actions
E. Automatic hardware protection
Answer: B, D

10. Which HP Integrity systems support iLO 2? (Select two.)
A. rx3600
B. bl60p
C. rx6600
D. rx2620
E. rx4640
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved