Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M46 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M46 Sample Questions:

1. What is the implication of having a direct link between a defect and a test?
A. The defect is directly linked to the related Test Run.
B. The defect is indirectly linked to the related Requirement.
C. The defect is indirectly linked to the related Test Set.
D. The defect is directly linked to the related Test Instance.
Answer: B

2. What are the potential subsequent states of a "Fixed" defect? (Select two.)
A. Closed
B. Reopened
C. Complete
D. New
E. Reviewed
Answer: A,B

3. By default, what does HP Application Lifecycle Management assign when a new defect is created? (Select two.)
A. a unique defect ID
B. the status Created
C. a version number
D. the status New
E. a unique test set
Answer: A,D

4. Which options can be used to submit defects from HP Sprint er to HP Application Lifecycle Management? (Select two.)
A. Smart Identification
B. Defect Checking
C. Smart Defects
D. Smart Defects Identification
E. Defect Reminder
Answer: C,E

5. Which annotation tools can be used to detect a defect during an HP Sprinter test run? (Select two.)
A. Ruler tool
B. Step tool
C. Click tool
D. Guides tool
E. Align tool
Answer: A,D

6. Which tool can be used to store information about a defect in HP Sprinter without disrupting test flow?
A. Defect Highlighter tool
B. Test Defect tool
C. Smart Defect tool
D. Defect Reminder tool
Answer: D

7. Which entities can be linked to a defect? (Select two.)
A. Cycles
B. Releases
C. Reports
D. Defects
E. Tests
Answer: D,E

8. A tester reports that when running a test, HP Sprinter is preventing him from attaching a movie of the test run to the defect he is submitting. How can this problem be resolved?
A. by the user adjusting options in his HP Sprinter user interface
B. by the user re-establishing his HP Application Lifecycle Management connection
C. by the project administrator enabling the llow attaching movies to defects option on the Customization > HP Sprinter pageby the project administrator enabling the Allow attaching movies to defects option on the Customization > HP Sprinter page
D. by the project administrator enabling the llow attaching movies to defects?option for the appropriate user group on the Customization >by the project administrator enabling the Allow attaching movies to defects option for the appropriate user group on the Customization > Groups and Permissions > Defects page
Answer: C

9. What is HP Sprinter?
A. an automated test environment for exploratory testers
B. a manual test environment for exploratory testers
C. a manual test execution environment
D. a manual test development environment
Answer: C

10. What does Risk-Based Quality Management enable you to do?
A. determine which requirements to add to the application
B. calculate the number of tests to be built per requirement
C. calculate the level at which each requirement should be tested
D. predict defect per requirement
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved