Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M42 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M42 Sample Questions:

Q: 1
Which characteristic measured by the Real User Monitor enables application managers to identify the causes of problems for real users?
A. transaction size
B. network bandwidth and speed
C. monitor numbers and locations
D. end-user experience
Answer: D

Q: 2
In BAC, what is meant by baselining?
A. a performance standard deviation computed using results collected from monitors
B. a performance average computed using results collected from monitors.
C. a performance average computed using results collected from SiteScope monitors only.
D. a performance standard deviation computed using results collected from SiteScope monitors only.
Answer: B

Q: 3
What are the out-of-the-box time periods for which KPI calculations are made? (Select two.)
A. 24×7
B. downtime events
C. business hours
D. off-hours
E. outage hours
Answer: A,C

Q: 4
What is the purpose of the Discovery Probe?
A. discovers and then monitors IT infrastructure components
B. enables reuse of a pattern for different discovery processes
C. receives discovery tasks from the Gateway server, dispatches them, and sends the results back to the CMDB through the DPS
D. enables BAC to collect information about the system it monitors by discovering the IT infrastructure resources and their interdependencies
Answer: C

Q: 5
Which information is provided in the TCP Slow Requests Summary?
A. summary of requests experiencing a delay in the transmission to the server
B. correlation of TCP traffic with use page requests
C. distribution of slow requests and requests with network errors requiring retransmission
D. information about slow user transactions
Answer: C

Q: 6
In Real User Monitor administration, what is the function of the MySQL database?
A. It is an optional buffer for click stream data and open session data.
B. It ensures data persistency before sending data to the BAC Core servers.
C. It is a repository for Real User Monitor.
D. It is a repository for the RUM reports data to lessen the load on the profile database.
Answer: C

Q: 7
You attach a Key Performance Indicator to a child CI. What will you see in the Dashboard?
A. For most KPI types, KPIs will propagate up to all parent CIs.
B. Only business KPIs will propagate up to the parent CIs.
C. KPIs will be defined at the leaf level and will not appear at the parent CI level.
D. Only Availability and Performance KPIs will propagate up to parent CIs.
Answer: A

Q: 8
What is the purpose of synchronization in EUM Administration?
A. to rebuild the entire LDAP data structure and remove unnecessary/old profile entries from within the management database.
B. to synchronize the management database data with the SiteScope structure in the SiteScope server
C. to perform a consistency check and verify that RUM and BPM profiles are synchronized with the EUM Administration tree
D. to synchronize the Business Process Monitor with the Management database configuration
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved