Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M40 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M40 Sample Questions:

Q: 1
When a user is being created, several things must be configured and/or assigned. Which entity can a user be assigned to during the creation process?
A. groups
B. roles
C. command permissions
D. script permissions
Answer: A

Q: 2
When you click Save Device, HP Network Automation automatically begins driver discovery using two main access methods.
What is one of these access methods?
A. RMI
B. SCP
C. TFTP
D. CLI
Answer: D

Q: 3
The IT Compliance Life Cycle in HP Network Automation has four stages. Which stage includes the activity of establishing a workflow plan?
A. Discovery
B. Definition
C. Control
D. Maturity
Answer: C

Q: 4
Satellite Remote Agents send syslog messages to trigger a snapshot by an HP Network Automation (NA) component.
What is this component?
A. NA Core associated with the satellite
B. Satellite Gateway host
C. NA Core hosting the database
D. host running the NA Core Management Engine
Answer: A

Q: 5
What is the term for multiple cores connected through database replication?
A. Site
B. Realm
C. Mesh
D. Partition
Answer: C

Q: 6
Which port scanner do you use to discover network devices in HP Network Automation 9.0?
A. Nmap
B. Superscan
C. Unicornscan
D. Scanrand
Answer: A

Q: 7
What is a main work area in the My Workspace Window?
A. Current Device Group
B. My Tasks
C. Current Work Flows
D. Search
Answer: A

Q: 8
What is one of the default roles included in HP Network Automation?
A. User Manager
B. Core Administrator
C. Device Manager
D. Limited Access
Answer: D

Q: 9
To which entity are command permissions assigned?
A. Partitions
B. Realm
C. Roles
D. Users
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved