Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M39 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M39 Sample Questions:

1. How can you add recordable or non-recordable operations to your test? (Select three.)
A. Use the Step Generator.
B. Insert through Keyword View.
C. Drag objects from the object repository.
D. Drag objects from the Active Screen.
E. Drag objects from Available Keywords.
F. Drag objects from the Data Table.
Answer: ABE

2. What is a QuickTest Professional test comprised of?
A. calls to actions
B. calls to actions (reusable only)
C. calls to QuickTest Professional tests
D. calls and copies of actions
Answer: A

3. Which names are used to identify the status of your application before and after your automated test executes? (Select two.)
A. initial condition
B. static state
C. end condition
D. down condition
E. done condition
Answer: AC

4. During the planning phase, you decide to create multiple actions that can be combined and reused to achieve testing goals. Which element is critical for identifying the actions to be recorded and how to combine them?
A. input data
B. parameters
C. initial and end conditions
D. visual cues
Answer: C

5. What are the default add-ins installed with QuickTest Professional? (Select three.)
A. .NET
B. ActiveX
C. HTML
D. Web
E. Java
F. OCX
G. Visual Basic
Answer: BDG

6. Which Quick Test Professional View Option will show you the repositories associated with each action?
A. Resources
B. Information
C. Script Repository
D. Active Screen
Answer: A

7. Where can you reset the add-in manager if it does not display when you launch QuickTest Professional?
A. General Options
B. Run Options
C. Test Properties
D. Test Settings
Answer: A

8. You set your Record and Run settings to Record, and then run a test on any open browser. Which applications will be recorded? (Select two.)
A. Firefox
B. Safari
C. Silverlight
D. Chrome
E. Internet Explorer
Answer: AE

9. Which directory is the default directory in the QuickTest Professional file structure where the local Data Table is located?
A. Action 0 folder
B. Local Action folder
C. Default Test folder
D. Data folder
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved