Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M33 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M33 Sample Questions:

Q: 1
Which database are supported in HP Operations Orchestration 9.x for all versions of Central? (Select two.)
A. Oracle 10g standard and enterprise editions
B. Oracle 9i
C. DB2 8.x
D. SQL Server 2008 SP1
E. Sybase
Answer: A,D

Q: 2
Where are view options found in Studio/
A. menu bar
B. Edit menu
C. flow authoring tool bar
D. Tools menu
Answer: C

Q: 3
Which statement about a local variable is correct/
A. It is available only within the flow in which it is defined.
B. It is available only in Studio.
C. It available to all steps of a flow throughout its run including parent flows in that run.
D. It is available only in Central.
Answer: A

Q: 4
Where is the default directory for the shared public repository for a Windows installation?
A. C:\Program Files\Hewlett-Packard\Operations Orchestration\Central \rcrepo
B. C:\Program Files\Hewlett-Packard\Operations Orchestration\Central\pubrepo
C. C:\Program Files\Hewlett-Packard\Operations Orchestration\Studio\pubrepo
D. C:\Program Files\Hewlett-Packard\Operations Orchestration\Studio\sharerepo
Answer: A

Q: 5
Which server type manages Operations Orchestration clustering?
A. Solaris
B. Veritas
C. Terracotta
D. Weblogic
Answer: C

Q: 6
What are valid out-of-the-box operations you can create in Studio? (Select two.)
A. Web Service
B. Cmd
C. RAS Operation Monitor
D. Flow Run Summary Report
E. Rsh
Answer: A,C

Q: 7
What is one of the minimum flow requirements?
A. input
B. transition
C. output
D. result
Answer: B

Q: 8
Where is the callout function located in Studio?
A. step palette
B. Library/Operations
C. Library/Utility Operations
D. debug window
Answer: A

Q: 9
Which statement is true regarding Central clustering behavior?
A. The Central process runs as the clustering service.
B. The Central process and the clustering service must run on different servers.
C. The Central process and the clustering service must run on the same server.
D. The Central process and the clustering service may run on the same or different servers.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved