Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M31 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M31 Sample Questions:

1. Which submodule enables you to check the number of test instances that still need to run?
A. Cycle
B. Baseline
C. Library
D. Releases
Answer: D

2. Which products or components integrate with Quality Center? (Select four.)
A. WinRunner scripts
B. VuGen scripts
C. LoadRunner scenarios
D. QAInspect
E. SiteScope
F. Diagnostic monitors
G. QuickTest Professional scripts
Answer: ACDG

3. What is an advantage of using cross project customization?
A. Customizing a template project and applying the customization to Quality Center projects enables you to standardize policies and procedures across projects.
B. Defining the users who can access the project and determining the types of tasks each user can perform enables you to control access to the project.
C. Defining the users who can log in to the project and specifying the types of tasks each user can perform enables you to control access to the project.
D. Customizing a template instance and applying the customization to Quality Center instances enables you to standardize policies and procedures across instances.
Answer: A

4. Which features are specific to the Premier Edition of Quality Center?
A. synchronize, share libraries, share defects, and cross project customization
B. synchronize, share test sets, share requirements, and cross project customization
C. share libraries, synchronize, share projects, an d cross project customization
D. synchronize, share libraries, share defects, and cross instance customization
Answer: A

5. Which types of attachments are allowed in Quality Center?
A. file, URL, system information, JPG, system attachments
B. JPG, file, URL, snapshot, TXT, clipboard, system attachments
C. file, URL, snapshot, system information, clipboard images
D. file, snapshot, clipboard images, JPG, clipboard snaps
Answer: C

6. Which submodule enables you to define releases and cycles?
A. Management
B. Libraries
C. Cycles
D. Releases
Answer: D

7. The CTO asks you to confirm the version of Quality Center your organization is using. From which toolbar can you access this information?
A. Tools
B. About Quality Center Software
C. Help
D. HP Support Software
Answer: C

8. What does the Management module address? (Select two.)
A. libraries
B. test resources
C. release models
D. dashboards
E. releases
Answer: AE


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved