Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M22 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M22 Sample Questions:

Q: 1 Which application in Service Manager is associated with ITIL v2 Definitive Software Library (DSL)?
A. Project Management
B. Release Management
C. Problem Management
D. Service Lifecycle Management
Answer: B

Q: 2 Where are RDBMS permissions controlled?
A. in LDAP
B. in the RDBMS
C. in the Service Manager client
D. in the Service Manager server
Answer: B

Q: 3 For what is Service Manager considered an authoritative source?
A. contact data
B. location data
C. incident data
D. email addresses
Answer: C

Q: 4 Which application in Service Manager stores ITIL's configuration items?
A. Incident Management
B. Change Management
C. Release Management
D. Configuration Management
Answer: D

Q: 5 Where are Service Manager localized notifications set up?
A. rules wizard
B. macro engine
C. message class
D. notification engine
Answer: D

Q: 6 Which file contains information on self-service license usage?
A. sc.log
B. sm.log
C. sm.alert.log
D. system.startup
Answer: B

Q: 7 Which debugger is available from the Service Manager Windows client? (Select two.)
A. RAD Debugger
B. Advanced Debugger
C. JavaScript Debugger
D. Web Client Debugger
Answer: A, B

Q: 8 Which file contains debugging information?
A. sm.log
B. debug.log
C. send.log
D. sm.alert.log
Answer: A

Q: 9 To which file are debugging parameters added?
A. sm.ini
B. sm.log
C. sm.cfg
D. System-Wide Information Record
Answer: A

Q: 10 How can new fields be added to the RDBMS when the Service Manager
user does not have alter rights to the database? (Select two.)
A. by mapping the new fields to a null table
B. by adding the field to the dbdict and clicking on SM Alters
C. by adding the fields to the RDBMS and having Service Manager detect them
D. by supplying the DDL from the Alter dialog box to the Database Administrator
Answer: C, D

Q: 11 Which data type typically represents the Service Manager character data type on the RDBMS?
A. text
B. float
C. varchar
D. Boolean
Answer: C

Q: 12 Which RDBMS running on UNIX is compatible with Service Manager?
A. P4
B. Oracle 10
C. Sybase 12.5
D. SQL Server 2005
Answer: B

Q: 13 How many threads does a Service Manager user establish on the RDBMS?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 10
Answer: A

Q: 14 What determines case sensitivity in Service Manager?
A. case setting in the sm.ini
B. case setting of the DBDICT utility
C. database (RDBMS) configuration settings
D. case sensitivity settings in the System-Wide Information Record
Answer: C

Q: 15 Which access method is used to connect to the SQL Server Database from Service Manager?
A. web services
B. SQL Server API
C. SQL Server client
D. ODBC driver for SQL Server
Answer: D

Q: 16 Which startup parameter is required to connect Service Manager to its RDBMS?
A. sqllogin
B. sqldebug
C. sqlconnect
D. sqlfetchrows
Answer: A

Q: 17 What is used as a condition for a menu or a display option that makes an option only available to system administrators?
A. index($ucapex,"SysAdmin")=0
B. index("SysAdmin",$lo.ucapex)>0
C. index("SysAdmin",$lo.ucapex)=0
D. index($lo.ucapex,"SysAdmin")>0
Answer: B

Q: 18 Which statement is true about deploying the Windows client?
A. It should never be deployed.
B. There is no Windows client to deploy.
C. It should be deployed to perform tailoring.
D. It should be deployed to accomplish daily operation tasks.
Answer: C

Q: 19 What is a valid database choice for Service Manager?
A. Service Manager proprietary database, P4
B. any RDBMS that supplies an ODBC connection
C. MS SQL Server that can be used with any application server
D. MS SQL Server that can only be used with a Windows-based application server
Answer: D

Q: 20 What must all Service Manager communications to the RDBMS go through?
A. the client
B. the web tier
C. the application server
D. the web services interface
Answer: C

Q: 21 In a global organization concerned with performance, where should web application servers be deployed?
A. regionally as needed
B. only at the main data center
C. on the same subnet as the RDBMS server
D. where web services are needed to communicate with the application server
Answer: A

Q: 22 Which Crystal Reports are supplied with Service Manager?
A. No reports are supplied.
B. Sample reports are supplied.
C. Report Center is the reporting tool for Service Manager.
D. A complete Crystal Report developer license and sample reports are supplied.
Answer: B

Q: 23 What is a requirement of a Service Manager database definition?
A. It must be installed as SQL Server 2005 express.
B. It must only be loaded at the time of initial installation.
C. It can not be attached to an existing, pre-configured RDBMS.
D. It can be installed into any pre-configured and supported RDBMS.
Answer: D

Q: 24 With which configuration can Service Manager's application server be horizontally scaled?
A. a single application server
B. multiple RDBMS servers
C. multiple servers running different operating systems
D. multiple servers running the same operating system
Answer: D

Q: 25 Which statement is true about Service Manager's database configuration?
A. It is a fully relational model.
B. The application stores the record relationships.
C. It is a flat filesystem with a B-tree index schema.
D. It uses the RDBMS advanced features, such as the text search engine.
Answer: B

Q: 26 In which table does the Service Desk application store its primary records?
A. incidents table
B. screlation table
C. interactions table
D. applications table
Answer: A

Q: 27 Which Service Manager table is required as a central repository for all hardware configuration item information?
A. device table
B. relation table
C. devtype table
D. activities table
Answer: A

Q: 28 Which system-controlled field indicates how quickly an issue needs to be addressed and how broadly a community is affected?
A. Impact
B. Priority
C. Severity
D. Urgency
Answer: B

Q: 29 Which scenario is an example of an interaction?
A. A business service outage or incident occurs.
B. A Service Manager operator opens an incident in Service Manager.
C. A customer contacts a Service Desk operator by telephone or email.
D. A Service Manager operator assigns an open incident to a technician.
Answer: C

Q: 30 How is the process flow directed in Change Management?
A. phase
B. project
C. workflow
D. notification
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved