Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M21 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M21 Sample Questions:

Q: 1 What pattern is used for discovering IP's?
A. ICMP
B. WMI
C. SNMP
D. JMX
Answer: A

Q: 2 What is a script used for?
A. It is a part of the pattern and contains the connection code to connect to infrastructure resources and request information
B. It is used for the TQL for triggered list
C. It is used for the TQL command lines
D. It is the code used for finding the result in the uCMDB
Answer: A

Q: 3 How many sets of credential per protocol are allowed?
A. Only one
B. Many
C. At least one
D. Maximum two
Answer: B

Q: 4 What protocol(s) are used to discover J2EE environments?
A. JMX
B. JDBC and WMI
C. SNMP or WMI
D. JMX and ICMP
Answer: A

Q: 5 What types of information can be derived using Discovery?
A. Config files, reading records from another system, looking at network data
B. Config files ,OS and DB tables
C. All network device
D. All In-house and network software and hardware
Answer: A

Q: 6 What information do patterns store?
A. CIs and relationships to be created, Discovery Protocols, Parameters and scripts
B. Destination list and Protocols and triggered CIs
C. Only credentials
D. Scripts and UCMDB connection
Answer: A

Q: 7 What is the domain scope?
A. A set of IP Addresses that contains credential information
B. All the IPs that the probe can access to
C. The Probe's IP
D. The User's network Domain
Answer: A

Q: 8 Which is not part of a package?
A. Class definitions (XML)
B. TQL and Views
C. Reports, Correlations and Enrichments
D. Protocols and credentials
Answer: D

Q: 9 Which three components comprise a discovery task?
A. User, server and pattern
B. Server, DB and probe
C. Pattern, script and credentials
D. DB, pattern and protocol
Answer: B

Q: 10 Which layer(s) does Discovery support or extract information from?
A. Layers 2 through 7
B. Only layers 2 and 7
C. Layer 7 only (application)
D. Layers 2,5 and 7
Answer: A

Q: 11 What would you see in a Topology map if you set the "Number of Hops" to 4?
A. CIs that may be traced back to the selected CI by four or fewer links
B. CIs that are directly related to the selected CI
C. CIs that may be traced back to the selected CI by four or more links
D. CIs that may be traced back to the selected CI by three or fewer links
Answer: A

Q: 12 What is a topology map?
A. a manager used to create and organize views
B. a graphical representation of a subset of the CMDB
C. the editing pane where views are created
D. a list representation of a subset of the CMDB
Answer: B

Q: 13 What is the "View Sublayer" context menu used for?
A. to include the CI Type instances and instances of all subtypes in the view
B. to attach new related CI
C. to view child CIs without navigating away from the present layer
D. to view parent CIs without navigating away from the present layer
Answer: C

Q: 14 You want to add a new CI to the view in the Topology View. Which are the possible actions you may take?
A. Insert CI and Insert View
B. Insert View and Insert Related CI
C. Insert CI and Insert Related CI
D. Insert View only
Answer: C

Q: 15 What is the "Refresh View" menu item used for?
A. to update the information in the IT Universe Manager
B. to update the information in the view explorer
C. to rebuild the view
D. to refresh the browser
Answer: B

Q: 16 Where would you edit the attribute value of a CI?
A. on the Related CIs page of IT Universe Manager
B. on the Topology Map page of IT Universe Manager
C. on the Properties page of IT Universe Manager
D. on the Properties page of View Manager
Answer: C

Q: 17 How do you navigate between layers?
A. by double-clicking on the Related in View in Related CIs tab
B. by double-clicking on the Navigation button in the menu bar
C. by selecting a layout from the Layout menu in the menu bar
D. by double-clicking on the down arrow and the green up arrow
Answer: D

Q: 18 When are view parameters created?
A. when the TQL is created
B. when the view is created
C. when the TQL is calculated
D. when the view is calculated
Answer: B

Q: 19 You navigte to the topology map and notice that there are no labels to the CIs. What might be the reason for this?
A. The Map overview option is selected.
B. The Hide All Relationship option is selected.
C. The Hide All Node Labels option is selected.
D. The Hide All Relationship Labels option is selected.
Answer: C

Q: 20 What is the correct statement with regard to "Filter Related in DB"?
A. Displays the related CIs from the current view
B. Displays the related CIs from the entire CMDB
C. Displays specific types of related CIs from the current view
D. Displays specific types of related CIs from the entire CMDB
Answer: D

Q: 21 What is the core function of the IT Universe Manager?
A. to activate and deactivate topology maps
B. to view topology maps, set view parameters and create on-the-fly views
C. to create new views or edit existing views
D. to export a topology map to XML
Answer: B

Q: 22 Assume you have a host with "HPUnix_CA" as a label. You click Edit Label and changed it to "HPUNIX_NY". After that you edited the label again and changed it to"HPServer". If you then click on the "Reset Label" context menu what would the label be?
A. The label will be changed to HPUnix_CA
B. The label will be changed to HPUNIX_NY
C. The label will remain HPServer
D. The label will be changed to Host
Answer: A

Q: 23 Which option group best defines the reports and tools available under the Compliance Application?
A. Asset report, Host Dependency
B. System Report, Change Report, Compare CIs
C. Gold Master, Compare Snapshots, Compare CIs
D. Delete Candidates report, Host OS Breakdown
Answer: C

Q: 24 Which option identifies an out-of-the-box breakdown report?
A. Database Breakdown
B. UCMDB Utilization Breakdown
C. Dependency Breakdown
D. Discovery Breakdown
Answer: A

Q: 25 Which operation must you perform to include an application on the Changed Applications report?
A. Add the inclusion qualifier CHANGED_APP for the application that you want to be part of the report.
B. Remove the exclusion qualifier for the application using the CI Type Manager.
C. Select the application from the list of available applications before you generate the report.
D. Add the inclusion qualifier MAJOR_APP for the application that you want to be part of the report.
Answer: D

Q: 26 Which standard reporting option does not create output reports?
A. generate a Bar Graph or Pie Chart
B. print in Printer friendly format or to Portable Document Format (PDF)
C. export to Comma separated value (CSV), Excel, or Extensible Markup Language (XML)
D. publish to HTML
Answer: A

Q: 27 Which statement is incorrect about the functionality of the Change Report?
A. It displays attribute information about the changes made to Configuration Items (CIs) over a period of time.
B. It works only for Configuration Item Types (CITs) attributes that are marked as change monitored or comparable.
C. It can automatically generate and email a report when a change is detected in a Configuration Item (CI).
D. It can use preset durations or use a user defined duration.
Answer: C

Q: 28 Which bar chart report does not come out-of-the-box?
A. Number of changes
B. Changes over time
C. Delete Candidates Overview
D. Changed Applications
Answer: B

Q: 29 Which out-of-the-box report is only offered in a tabular format?
A. Host O/S Breakdown
B. Network Device Breakdown
C. CMDB Utilization
D. Changed Views
Answer: C

Q: 30 Which set best describes the reports available under the reports application?
A. Application breakdown, Database breakdown
B. Gold Master, Compare Snapshots, Compare CIs
C. System Report, Change Report, CMDB Utilization
D. Asset report, Host Dependency, Change Report, System report
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved