Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M19 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M19 Sample Questions:

1. You want to have each step in your script measured as a transaction in the Controller and not shown in the Replay Log in VuGen.
How can you accomplish this?
A. enable the automatic transaction in the Run-time settings
B. manually add transactions to each step from the Tree view
C. add a transaction to each page, using the transactions sub-task
D. select the option from the Tools menu to add transaction to each step in the Script view
Answer: A

2. Where should you add a web_reg_save_param function to a script?
A. in the global.h section
B. before the step that contains the dynamic value
C. before the step that retrieves the dynamic value
D. at the beginning of the action section that contains the dynamic value
Answer: C

3. Which VuGen view guides you through the steps in script creation?
A. Tree view
B. Task view
C. Script view
D. Thumbnail view
Answer: B

4. Which programming language is used for the web Vuser type in VuGen?
A. TSL
B. Java
C. HTML
D. ANSI C
E. VBScript
Answer: D

5. Which type of script is a higher level that records in Browser or Context Sensitive mode when using the web protocol in VuGen?
A. URL
B. HTML
C. ANSI C
D. Winsock
Answer: B

6. What is used as an end-to-end measurement of time elapsed when one or more steps in a business process have been completed?
A. action
B. function
C. component
D. transaction
Answer: D

7. Which type of script is a lower level that records in Analog mode when using the web protocol in VuGen?
A. URL
B. HTML
C. ANSI C
D. Winsock
Answer: A

8. What is the file extension for the script file that is opened by VuGen?
A. .c
B. .txt
C. .usr
D. .cor
Answer: C

9. Which run-time setting node is available to all protocols?
A. General
B. Browser
C. Network
D. Internet Protocol
Answer: A

10. You want to apply Script As Run-time settings, parameters, extra files, and actions to Script B.
How can this be accomplished?
A. save Script As script as a template, then apply the template to Script B
B. export Script As settings to a .cor file, then import the settings to Script B
C. select the option to create a new Vuser script from, then, select Script A
D. copy the .ext file located in Script As main directory to Script Bs main directory
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved