Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M18 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M18 Sample Questions:

Q: 1 Which option in the Analysis tool allows you to compare a measurement in a graph with other measurements during a specific time range of a scenario and view similar trends?
A. Drill Down
B. Apply Filter
C. Merge Graphs
D. Auto Correlate
Answer: D

Q: 2 Which Analysis graph details transaction response times as a function of load?
A. Transactions per Second
B. Average Transaction Response Time
C. Transaction Response Time Under Load
D. Transaction Response Time (distribution)
Answer: C

Q: 3 During analysis of a scenario, you realize that the throughput becomes flat as Vusers continue to increase. What is the likely cause?
A. a bandwidth problem
B. a database server problem
C. a web server connection problem
D. an application server connection problem
Answer: A

Q: 4 Which option in the Analysis tool allows you to see the results of two graphs from the same load test scenario in a single graph?
A. Drill Down
B. Apply Filter
C. Merge Graphs
D. Auto Correlate
Answer: C

Q: 5 Which Analysis graph shows the number of transactions against transaction response times?
A. Transactions per Second
B. Average Transaction Response Time
C. Transaction Response Time Under Load
D. Transaction Response Time (distribution)
Answer: D

Q: 6 In the Analysis tool, what allows you to modify the scale of the x-axis?
A. think time
B. granularity
C. event type
D. transaction hierarchical path
Answer: B

Q: 7 Which Analysis graph details the delay for the complete path between the source and destination machines?
A. MS IIS
B. Windows Resource
C. Network Delay Time
D. Time to First Buffer Breakdown
Answer: C

Q: 8 During a top time transaction run, what is the recommended load percentage?
A. 20%
B. 35%
C. 50%
D. 100%
Answer: A

Q: 9 What does the elapsed time in the Scenario Status window refer to?
A. the time that has elapsed from when all Vusers have finished Initializing
B. the time that has elapsed from when all Vusers were in the running state
C. the time that has elapsed from when you press the start Scenario button
D. the time that has elapsed from when the first Vusers entered the running state
Answer: C

Q: 10 You configure a scenario to start with a delay of <05:00:00> (HH:MM:SS) just before leaving from work. You return the next morning to find that the scenario did not run. Why would this happen?
A. You failed to save the scenario.
B. You failed to save the schedule.
C. You failed to connect to the load generators.
D. You failed to press the START SCENARIO button.
Answer: D

Q: 11 After the scenario execution, which LoadRunner component is responsible for collecting and organizing the performance data?
A. VuGen
B. Analysis
C. Controller
D. load generator
Answer: C

Q: 12 Where in the Run-time settings can you define to only send messages when an error occurs?
A. General: Log
B. General: Run Logic
C. General: Miscellaneous
D. General: Additional Attributes
Answer: A

Q: 13 You are running a test and notice that during the ramp up, the response times are beginning to drastically increase. How can you instruct LoadRunner to stop ramping up Vusers and hold the current number?
A. press the STOP button on the Controller's main window
B. press the PAUSE button on the Interactive Schedule graph
C. select the option to wait for the current iteration to end before stopping
D. select the Vusers in the Ready state from the Vusers window and click the STOP button
Answer: B

Q: 14 Which scenario execution run allows you to verify the system performs as expected under load?
A. Debug
B. Full Load
C. Top Time
D. Scalability
Answer: B

Q: 15 When you specify to iterate a script 10 times, which sections of the script are iterated?
A. group
B. action
C. vuser_init
D. vuser_end
Answer: B

Q: 16 Where are the results stored during the run of a scenario?
A. Analysis
B. Controller
C. utility server
D. load generator
Answer: D

Q: 17 You are testing an employee time entry system. The project manager has provided you with only 8 weeks to simulate users entering time. Which scenario run mode would you use to ensure that no more than 8 iterations occur?
A. Group
B. Scenario
C. Duration
D. Global Schedule
E. Real-Life Schedule
F. Run Until Complete
Answer: F

Q: 18 When you define a rendezvous point in a scenario, where should the lr_start_transaction function be placed?
A. at the end of the action section
B. at the beginning of the action section
C. immediately after the rendezvous function
D. immediately before the rendezvous function
Answer: C

Q: 19 While analyzing the Vuser log files from a scenario run, you see the following log file from one of the Vusers.
Start auto log message stack - Iteration 1.
Starting action BookFlight.
BookFlight.c(5): Notify: Transaction WT_00_Home_Page started.
BookFlight.c(7): Error -27796: Failed to connect to server 27.0.0.1:1080 [10061]
End auto log message stack.
What was the Run-time setting, Logging option set to?
A. Standard Logging
B. Extended Logging
C. Always send a message
D. Send a message only when an error occurs
Answer: D

Q: 20 When scheduling by scenario, to which group(s) does the defined schedule apply?
A. all groups in the scenario
B. only the first group in the scenario
C. only the selected group in the scenario
D. only the selected group in the scenario scheduler
Answer: A

Q: 21 A script was recorded with an average think time for an advanced user. An advanced user pauses 5 seconds between clicks. A first-time user pauses an average of 10 seconds between clicks.
How can you modify the think time run-time settings to emulate a first-time user?
A. set the think time to s recorded
B. set the think time to multiply the recorded think time by 4
C. set the think time to a random percentage between 150% - 250%
D. set the think time to replay as recorded, but limit the think time to 10 seconds
Answer: C

Q: 22 How can you validate that the LoadRunner Agent is running on the load generator?
A. Port 443 will be open.
B. The MIFW.exe process will be running.
C. The radar dish will appear in the system tray.
D. The load generator will be pinged using the name/DNS/IP.
Answer: C

Q: 23 Which scenario execution run allows you to look for potential transactions that require significantly longer times to complete?
A. Debug
B. Full Load
C. Scalability
D. Top Time Transaction
Answer: D

Q: 24 Which scenario type allows you to add, start, and stop Vusers during a scenario run?
A. Manual
B. Session
C. Real-Life
D. Automated
E. User-Defined
F. Goal-Oriented
Answer: A

Q: 25 On which platform can the Controller be installed?
A. UNIX
B. Linux
C. Windows
D. Sun Solaris
Answer: C

Q: 26 You want to control the amount of delay that a Vuser pauses between executing steps. Where do you set this in the Run-time settings?
A. General: Pacing
B. General: Think Time
C. Network: Speed Simulation
D. Browser: Browser Emulation
Answer: B

Q: 27 You are running a load test to simulate a call center. The representatives log in to the application in the morning, perform their business processes throughout the day, and log out before leaving at the end of the day. You notice that the login transaction is failing for some users and none of the users have started their business processes.
Which configuration is most likely defined for your scenario?
A. The login business process is in the vuser_init section, and the Vusers are defined to initialize all Vusers before running.
B. The login business process is in the vuser_init section, and the Vusers are defined to initialize 1 Vuser every 10 seconds.
C. The login business process is in the login action section, and the Vusers are defined to initialize all Vusers before running.
D. The login business process is in the login action section, and the Vusers are defined to initialize 1 Vuser every 10 seconds.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved