Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M14 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M14 Sample Questions:

Q: 1
Which standard portlets are available on a preconfigured portfolio management page?
Select two.

A. asset list
B. current portfolio
C. project list
D. portfolio by business objective

Answer: B, D

Q: 2
Which time sheet statuses are displayed in the TMG-My Time Sheets portlet? Select four.

A. cancel
B. closed
C. approved
D. frozen
E. unsubmitted

Answer: B, C, D, E

Q: 3
If a project manager wished to provide a set of dashboard pages to the project team whereby
none of the team members could change the data or modify any of the pages, which option would be best?

A. self-service module
B. shared module
C. personalize dashboard
D. publish dashboard

Answer: B

Q: 4
The below exhibit of request type intitled3 displays a set of fields in its fields tab. Where were these fields acquired?

A. fields were added by selecting New at the bottom of the screen
B. fields were inherited from the default Request Header
C. fields were added by selecting the Field Group option
D. fields were added and inherited in Sub-Types tab

Answer: B

Q: 5
What basic information is required to define a field? Select three.

A. token
B. validation
C. attributes
D. storage
E. field prompt

Answer: A, B, E

Q: 6
Which of the field entries that can be automated by a simple default rule is mandatory?

A. Workflow
B. Assigned To
C. Assigned Group
D. None of the field entries are mandatory

Answer: A

Q: 7
What are the different security layers that you can enforce in a request process? Select three.

A. license
B. field-level restrictions
C. participant permissions
D. access grant security group
E. workflow step permissions

Answer: B, C, E

Q: 8
What are the main configuration entities that make up a request process implementation? Select three.

A. request workflow
B. request template
C. request header type
D. request form
E. request type

Answer: A, C, E

Q: 9
Which field attributes can be conditionally set using status dependency rules? Select four.

A. visible
B. editable
C. required
D. confirm
E. reconfirm

Answer: A, B, C, E

Q: 10
Which element of a table rule defines the logic for applying the automated entries in the results column?

A. dependencies
B. results
C. PL/SQL
D. SQL

Answer: D

Q: 11
Which components are available for both a Request Header Type and a Request Type? Select three.

A. user access restrictions
B. configuration ownership
C. workflow designation
D. data fields
E. field organization and layout

Answer: B, D, E

Q: 12
Which request type rule takes effect as soon as a request is created?

A. Apply on field change
B. Apply on creation
C. Apply when created
D. Apply on field change and stop processing rules

Answer: B

Q: 13
Where would you define a request type's initial status?

A. from the initial request status drop down list in the request status tab
B. from the request status tab by linking the appropriate request status
C. from the request status section in the status dependency tab
D. from the first workflow step that is linked to that request type

Answer: A

Q: 14
Which component type accepts and displays text spanning multiple lines?

A. auto complete list
B. text field
C. staffing profile
D. text area

Answer: D

Q: 15
What approaches are available to end users to add request references to their requests? Select two.

A. from a workflow
B. from a workflow step
C. from a request's reference section
D. from a request's notes section

Answer: A, C

Q: 16
Which component types are used only in object types? Select two.

A. password field
B. file chooser
C. directory chooser
D. directory launcher

Answer: B, C

Q: 17
What type of request interdependency restricts actions on another request until your selected request completes?

A. Parent of this request
B. Successor request
C. Predecessor request
D. Original of duplicate requests

Answer: B

Q: 18
Which request relationship is an offshoot of another request, but either request does not hold up the completion of another?

A. Related to this request
B. Duplicate request
C. Parent of this request
D. Child of this request

Answer: D

Q: 19
Which access grant allows users to establish controlling relationships to both new and existing requests?

A. System: Edit Dependent References
B. Demand Mgmt: Create Requests
C. Demand Mgmt: Edit Dependent References
D. Demand Mgmt: Edit Requests

Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved