Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-M12 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-M12 Sample Questions:

Q: 1 How do you specify a 15-second timeout in the global timeout settings?
A. 15
B. 150
C. 1500
D. 15000
Answer: D

Q: 2 If you want to save your recovery function, where is the best location to save the recovery for every test in your project?
A. Paste the recovery function in each test.
B. Add the recovery function in the startup script.
C. Add the recovery function in the function generator.
D. The recovery manager saves its own recovery function.
Answer: B

Q: 3 Which main components must be present in a simple and compound recovery scenario? (Select two.)
A. an event
B. an exit function
C. unknown object
D. recovery operation
E. post-recovery operation
Answer: A, D

Q: 4 You are testing a banking application. At 8 AM an employee logs in successfully and it takes about 5 seconds for the main menu window to appear. At 9 AM it takes approximately 15 seconds for the main menu window to appear after login. If you were to incorporate this time difference in a script, which WinRunner feature would you use so that the script runs successfully despite the difference in time for the main menu window to appear?
A. Verify
B. Data drive
C. Synchronize
D. Parameterize
Answer: C

Q: 5 Which synchronization statement is automatically generated during recording?
A. win_activate("Flight Reservation");
B. set_window ("Flight Reservation 10");
C. obj_wait_bitmap("Flights","Img2",6,7,8,101,114);
D. obj_wait_info("Insert Done...","label","Insert Done...",10);
Answer: B

Q: 6 The process for building a functional WinRunner script goes through four steps. What are these steps? (Select four.)
A. plan the test
B. synchronize
C. record steps
D. parameterize
E. add verification
F. analyze results
G. execute the test
Answer: B, C, E, G

Q: 7 A test script contains both Context Sensitive and Analog recording. The script keeps failing on the window where the Analog recording is played back. Which function can you include in your script to ensure that windows and objects are in the same locations as when the test was recorded?
A. win_move function
B. GUI_load function
C. invoke_app function
D. set_window function
Answer: A

Q: 8 In which file does WinRunner store user actions on the application under test captured during recording?
A. lock
B. script
C. chklist
D. debug
Answer: B

Q: 9 During recording, WinRunner "listens" to the actions a user performs on the application (and to the response from the server) and creates a log of these steps. Which language does WinRunner use to create these steps in a script?
A. C Language
B. VBScript Language
C. Test Script Language
D. Virtual User Language
Answer: C

Q: 10 What is the default recording mode that WinRunner uses?
A. Analog
B. Low-level
C. Standard / Default
D. Context Sensitive
Answer: D

Q: 11 In a test, you have to record both in Context Sensitive and Analog modes.
Which method should you use to switch recording from Analog back to Context Sensitive without capturing the mouse movements in the test script?
A. Toolbar
B. Softkey
C. Menu command
D. Right click (popup menu)
Answer: B

Q: 12 What does the function move_locator_track( ) represent?
A. a mouse over
B. a mouse click
C. a keyboard entry
D. a function key press
Answer: A

Q: 13 The test lead wants a copy of the WinRunner script you created. To provide him with a workable copy, which file or files do you need to supply? Assume that the name of the test is Test1A under which the following files and folders are included: lock, script, chklist, db, debug, exp, res1.
A. Script.zip
B. Test1A.zip
C. Script, db, exp, res1 in a zip file
D. Lock, script, chklist, and db in a zip file
Answer: B

Q: 14 What is referred to as a WinRunner script that is used to initialize the working environment, including UI_load( ) and GUI_close_all( ) statements before test scripts are run?
A. Loader script
B. Startup script
C. Function Library
D. Function Generator
Answer: B

Q: 15 Upon invoking WinRunner, which feature lists the types of applications you can test?
A. Add-In Manager
B. RapidTest Wizard
C. DataTable Wizard
D. Recovery Scenario
Answer: A

Q: 16 A test run fails because of an unrecognized object. You want to compare the actual object properties to the properties stored in the GUI Map file. Which WinRunner feature compares the actual object properties versus the properties in the GUI Map and provides a possible reason for the error?
A. GUI Spy
B. Data Driver Wizard
C. Run Wizard
D. Virtual Object Wizard
E. RapidTest Script Wizard
Answer: C

Q: 17 How does WinRunner set up the GUI Map file for a new test?
A. WinRunner automatically executes a GUI_load statement.
B. WinRunner automatically loads the last opened GUI Map file.
C. WinRunner automatically creates a new GUI Map file for the test.
D. WinRunner automatically loads a shared GUI Map file it recognizes.
Answer: C

 


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved