Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-K03 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-K03 Sample Questions:

Q: 1 Which feature of PMP enables you to compare a newly established performance baseline with a previously created one?
A. static analysis
B. offline analysis
C. online analysis
D. comparative analysis
Answer: B

Q: 2 Which tool analyzes the server configuration and recommends an action to resolve known performance problems on HP BladeSystem c-Class server blades?
A. iLO 2
B. Onboard Administrator
C. Performance Management Pack
D. BladeSystem Integrated Manager
Answer: C

Q: 3 For optimal performance of an Infiniband switch in an HP BladeSystem c-Class, where should the mezzanine card in the blade server be installed?
A. PCI-X slot 1
B. any PCIe x4 slot
C. Mezzanine position 1
D. Mezzanine position 2
Answer: D

Q: 4 Which component of the optional Brocade 4Gb SAN Switch Power Pack can help administrators monitor specific fabric metrics from an SID (Source ID) to a DID (Destination ID), so they can fine-tune and scale the fabric more efficiently?
A. ISL Trunking
B. Fabric Watch
C. Extended Fabric
D. Advanced Performance Monitoring
Answer: D

Q: 5 Which Windows Performance Monitor counter is the most important counter for detecting memory bottlenecks in a Windows environment?
A. disk:writes/second
B. disk:pages/second
C. paging file/%usage
D. disk:pagefaults/second
Answer: B

Q: 6 Your customer is running a Linux-based application on a c-Class server blade and has a performance issue with the application response time. What are the first actions in helping your customer resolve the performance problem? (Select two.)
A. develop an action plan
B. complete an environmental assessment
C. use the Onboard Administrator to update all firmware
D. determine the tools to use and gather performance data
E. determine one or more possible reasons for a bottleneck
Answer: B, D

Q: 7 Where does Performance Management Pack (PMP) derive its statistical analysis from?
A. CPU Management Port using Microsoft Management Protocol (MMP)
B. Insight Management Agents using Simple Network Management Protocol (SNMP)
C. Integrated Performance Management chip using the Desktop Management Protocol (DMI)
D. Integrated Performance Management chip using Simple Network Management Protocol (SNMP)
Answer: B

Q: 8 Which tool is designed to reduce the risk of security threats by automating acquisition and deployment of patches, and continuously enforcing their persistence in the Windows operating system environment?
A. Integrated Lights Out (iLO)
B. Virtual Machine Management (VMM)
C. Performance Management Pack (PMP)
D. Vulnerability and Patch Management (VPM)
Answer: D

Q: 9 Which database is supported by HP Vulnerability and Patch Management (VPM)?
A. Oracle
B. MySQL
C. Postgresql
D. Microsoft SQL
Answer: D

Q: 10 Where can you change the rebuild priority for a Smart Array controller on a BL460c?
A. ACU
B. ORCA
C. RBSU
D. Onboard Administrator
Answer: A

Q: 11 Which UNIX tool is capable of sending an alarm when one of the metrics exceeds a user-defined threshold?
A. sar
B. top
C. iostat
D. vmstat
E. glance
Answer: E

Q: 12 What is the purpose of the Insight Display chat mode screen on a Blade Server rack?
A. to display the active OA IP address and active OA service IP address
B. to display helpful information such as contact phone numbers on the Insight Display
C. to communicate between someone in front of the display and the remote administrator using the web interface
D. to communicate between someone in front of the display and the remote administrator using a cell phone two-way pager
Answer: C

Q: 13 What is the default IP address of the front diagnostics port of a p-Class server blade?
A. 127.0.0.1
B. 192.168.1.1
C. 192.168.1.2
D. 192.168.1.5
Answer: B

Q: 14 For troubleshooting reasons, you want to disable dynamic power saving mode on a c-Class power enclosure. What is the correct way to do this?
A. Slide the switch on the power management module to the on position.
B. Disable the dynamic power saving mode in RBSU for the first blade in the enclosure.
C. Log on to the Insight Display and disable the dynamic power saving mode under the power management tab.
D. Log on to the Onboard Administrator and disable the dynamic power saving mode under the power management tab.
Answer: D

Q: 15 What are the common chipsets available for the Fibre mezzanine cards on the c-Class BladeSystem? (Select two.)
A. Intel
B. AMD
C. QLogic
D. Emulex
E. Adaptec
Answer: C, D

Q: 16 You are diagnosing a problem with an HP p-Class BladeSystem infrastructure. The installed server blades or interconnect switches do not power on, but the power supply AC power LEDs are on. None of the fault LEDs are illuminated. You ensured that the power enclosure is properly cabled and connected to the power outlets. What is another possible cause of this issue?
A. The power zones are set incorrectly.
B. The power bus bar circuit breakers are in the off position.
C. The power enclosure circuit breakers are in the off position.
D. The power supplies are configured for dynamic power saver mode.
Answer: B

Q: 17 The primary Onboard Administrator in a c7000 enclosure is active in a redundant configuration and needs replacing. What must you do?
A. Power down the enclosure and replace the active controller.
B. Replace the active controller and restore settings from the redundant one.
C. Swap the controller and allow the settings to be automatically copied over.
D. Swap the redundant controller with the active controller and replace the defective controller.
Answer: D

Q: 18 What happens if you install an Emulex 4Gb Fibre Channel HBA card in mezzanine position 1 of the ProLiant BL480c server blades and Cisco Catalyst 3020 switch in interconnect bay 3?
A. The Onboard Administrator allows the Cisco Catalyst 3020 switch to boot up, but disables its downlink ports.
B. The Onboard Administrator allows the Cisco Catalyst 3020 switch to boot up, but disables the mezzanine card.
C. The Onboard Administrator does not allow the Cisco Catalyst 3020 switch to boot up because of the mismatch with the mezzanine card.
D. The Onboard Administrator does not allow the ProLiant BL480c server blades to boot up because of the mismatch with the interconnect switch.
Answer: C

Q: 19 Which ProLiant Essentials Value Pack provides a high-speed, high-performance connection between servers on the same network?
A. Remote DMA Pack
B. Intelligent Networking Pack
C. Workload Management Pack
D. Performance Management Pack
E. Vulnerability and Patch Management Pack
Answer: A

Q: 20 Which power delivery modes are supported on the HP BladeSystem c-Class? (Select two.)
A. AC redundant
B. active/standby
C. UPS redundant
D. power supply redundant
Answer: A, D

Q: 21 When using the HP BladeSystem Sizer utility to configure a ProLiant BL460c server blade mezzanine position 2 and a pair of GbE2c interconnect switches installed in interconnect bays 1 and 2, the utility does not display any available options. What is a possible cause?
A. The ProLiant BL460c server blade has only one mezzanine position.
B. The ProLiant BL460c server blade does not support any mezzanine cards.
C. The enclosure interconnect bays 3 and 4 do not have an interconnect option installed.
D. The enclosure interconnect bays 5 and 6 do not have an interconnect option installed.
Answer: D

Q: 22 Which tools can you use to approximate the power and heat load per rack of a proposed BladeSystem solution? (Select two.)
A. QuickSpecs
B. Power Cooler
C. Power Calculator
D. BladeSystem Sizer
E. Site Installation Preparation Utility
Answer: D, E

Q: 23 You are planning a new HP BladeSystem p-Class implementation for your customer, based on a 42U rack. One of the requirements is redundant power to each of the server blade enclosures. Maximizing the number of server blades, what is the recommended configuration that can be installed in this environment?
A. five server blade enclosures and five 1U power enclosures, for a total of 80 server blades
B. six server blade enclosures and six 1U power enclosures, for a total of 96 server blades
C. five server blade enclosures and two 3U power enclosures connected with scalable bus bars, for a total of 80 server blades
D. five server blade enclosures and four 3U power enclosures connected with mini bus bars, for a total of 80 server blades
Answer: B

Q: 24 Which data is provided by the BladeSystem Sizer? (Select two.)
A. size
B. height
C. depth
D. power
E. cooling
Answer: D, E

Q: 25 Which HP tool approximates the electrical and heat load per server for a c-Class BladeSystem?
A. HP Product Bulletin
B. HP Power Calculator
C. HP Enterprise Configurator
D. HP ProLiant BladeSystem Sizer
Answer: D

Q: 26 Your customer is migrating from an HP BladeSystem BL p-Class infrastructure to c-Class. Which hardware components are reusable? (Select two.)
A. fully-buffered DIMMs
B. balcony option cards
C. 3.5?SCSI disk drives
D. mezzanine option cards
E. SFF (2.5? SAS or SATA disk drives
F. power supplies from the 1U power enclosure
Answer: A, E

Q: 27 When must you install the load-balancing cable in the HP BladeSystem p-Class?
A. when one or more power enclosure pairs are installed in a rack
B. when an odd number of power enclosures are installed in a rack
C. when a three-phase power enclosure is connected to the original server blade enclosure
D. when one power enclosure provides redundant power to the original server blade enclosure
Answer: A

Q: 28 After choosing the three-phase AC line input in the HP BladeSystem Sizer utility, the 1U power enclosure is not an option. What is the possible cause?
A. The AC redundancy selection is N+1.
B. The AC redundancy selection is non-redundant.
C. The 1U power enclosure supports facility DC power only.
D. The 1U power enclosure supports single-phase power only.
Answer: D

Q: 29 Which HP BladeSystem BL c-Class interconnect switch modules can be installed in interconnect bays 1 and 2 of the c7000 enclosure? (Select three.)
A. InfiniBand switch module
B. GbE2c interconnect switch
C. Virtual Connect Ethernet module
D. Brocade 4Gb SAN switch module
E. Virtual Connect Fibre Channel module
F. Cisco Catalyst 3020 interconnect switch
Answer: B, C, F


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved