Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J73 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J73 Sample Questions:

Q: 1
You have designed a storage solution with various storage and server components. Which tool should you use to validate your solution?
A. HP Storage Sizer
B. HP SBW for Windows
C. HP EBS Compatibility Matrix
D. HP Single Point of Connectivity knowledge (SPOCK)
Answer: B

Q: 2
Which statement is true regarding the unique benefits of the HP StoreOnce Catalyst?
A. HP StoreOnce Catalyst provides federated deduplication across all HP StoreOnce Backup systems with HP Data Protector 6.21.
B. Clients can deduplicate data on application servers or backup servers before it is transferred to a centralized HP StoreOnce Backup system
C. Deduplication may occur on the media servers or backup servers before it is transferred to a centralized HP StoreOnce Backup system
D. There is no rehydration of data between any of the HP backup platforms.
Answer: B
Reference:
http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2012/ HPDiscoverFrankfurt2012/HP_StoreOnce_FactSheet_ Discover2012.pdf
(page 1, 5th para)

Q: 3
A retail company is planning to create a web shop on their website to offer their products and services. They expect a large increase in sales and increased traffic to their website, and customer satisfaction is a priority. Additionally, the website has to respond quickly, providing detailed product information, pictures, and documentation. Their current environment consists of two HP BladeSystem c7000 Enclosures connected to a storage array over a small SAN. They must have a type backup solution with support for at least three tape drives.
Which HP solution meets the customer requirements?
A. HP StoreEver 1/8 G2
B. HP StoreEver MSL 2024
C. HP StoreEver ESL G3
D. HP StoreEver MSL 4048
Answer: D

Q: 4
Which HP Storage architecture allows you to scale by clustering storage nodes?
A. HP StoreVirtual
B. HP StoreEasy
C. HP StoreSure
D. HP 3PAR StoreServ
Answer: C
The StoreVirtual is built on iSCSI storage clustering architecture that allows you to scale capacity and performance linearly and without incurring downtime or performance bottlenecks.

Q: 5
Which HP product utilizes a common deduplication algorithm across the environment and allows deduplication at the source, media server, or target side?
A. HP StoreSure with single Instance Storage
B. HP StoreOnce with Catalyst
C. HP StoreEasv with Windows 2012
D. HP StoreServ with Thin Provisioning
Answer: B

Q: 6
The CIO of a company with a business-critical data center wants to allow business units to create virtual servers and assign storage to meet charging requirements. Which product provides nontechnical users with a self-service portal to create Infrastructure as a Service (IaaS)?
A. HP Intelligent Management Center
B. HP Matrix Operating Environment
C. HP FlexFabric
D. HP Virtual Connect Enterprise Manager
Answer: B
Reference:
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03326771.pdf

Q: 7
Which HP tool document the server, storage, and storage network infrastructure and offers firmware update recommendations?
A. HP SAN Reporter
B. HP SAN Designer
C. HP SAN Health
D. HP SAN Visibility
Answer: A
SAN Visibility securely automates the inventory process for switches, devices, firmware versions, and fabrics saving you time, effort, and money by doing an analysis of your SAN configuration.
SAN Visibility helps with Firmware alignment.

Q: 8
When designing an HP 3PAR StoreServ environment that involves HP Peer Motion, which configuration requirements must be considered?
A. All host servers connected to the target array must be removed from the Fibre Channel zoning to prevent data corruption.
B. Source and destination arrays must be at InForm software version 3.1.2 or higher.
C. The destination system cannot import volumes with existing Remote Copy membership.
D. Volume Sets are not supported during the migration and volume-set membership must be removed.
Answer: B,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved