Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J67 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J67 Sample Questions:

Q: 1
A customer has an environment spanning two data centers in a campus environment The primary storage is an HP 3PAR StoreServ 10400 System. Data is replicated between existing sites with an RPO of zero. There has recently been a hurricane and extensive flooding. While the customer was not directly impacted they are now questioning whether they have adequate protection. You have been brought in to analyze the customer environment and make recommendations. You suggest creating a data center at a remote location and actively replicating the data to it.
Which HP 3PAR replication solution meets the customer requirements?
A. Many-to-One
B. Synchronous Long Distance
C. Bi-directional One-to-One
D. One-to-Two
Answer: B

Q: 2
Your customer has an existing HP LeftHand P4500 SAN with four nodes. They have deployed the array to feed latency-sensitive high-definition video traffic to their student population around the campus The array complies to HP best practices and has a physically dedicated iSCSI network comprising of two 1Gb HP ProCurve 2920 Switches. Jumbo frames are enabled.
The customer asks you to investigate reported performance issues. Which quick-fix solution should you suggest before running in-depth performance analysis?
A. Upgrade each switch with two additional 10G SFP+
B. Add more nodes to the cluster to improve the I/O latency
C. Upgrade firmware on HP ProCurve 2920 switches.
D. Disable Jumbo frames in the network switches
Answer: C
Look! HD video over the campus for students. do you think 1GB ISL enough? i think A is more suitable but the first action is FW upgrade also check the document c03874530

Q: 3
After proposing an HP 3PAR SToreServ 7000 Storage System solution, a customer asks about the benefits of future disk drive expansion. What are the primary performance and capacity differentiators for existing or new volumes when adding disk drives? (Select two)
A. Capacity is available to existing or new volumes
B. Performance is available only to new volumes
C. Performance is available only to existing volumes
D. Performance is available to existing or new volumes
E. Capacity is available only to existing volumes
F. Capacity is available only to new volumes
Answer: A,D

Q: 4
Your customer wants to replicate backup data from branch office to a primary data center where an HP StoreOnce backup system using HP Storeonce catalyst is located. The main backup application is HP Data Protector 7.01.The file and application servers have Windows 2003, Windows 2008 and SUSE LINUX 9 and 10 installed. The file and application servers are a mixture of 32 and 64 bit Windows and Linux operating systems. As a long term strategy the customer wants to integrate all services to the primary data center. No additional hardware can be purchased for the branch office and complexity should be minimized.
Which deduplication type is optimal for the customer?
A. Target side
B. Application side
C. Source side
D. Server side
Answer: D

Q: 5
2 DataCenters, FC network was grown -> more than 200 ports per Fabric, FC Switches 8-40 ports, Each in dual redundant layout.
The Goals are:
A) Customer should consolidate to latest technology
B) FC Connection between DC needs to be encrypted, scale beyond 300 ports, with least Management
A. HP SN 9500C Director
B. HP DC SAN Director
C. HP SN8000C Director
D. HP SN8000B SAN Director
Answer: C

Q: 6
A customer extends their Oracle Database on a virtual volume residing on an HP 3PAR StoreServ array. After the extension is complete , the customer asks you why the addtional allocated space by the database is not reflected in the occupation level on their HP 3PAR StoreServ array. You explain the superior TCO and ROI of HP 3PAR StoreServ arrays to the customer.
Which HP 3PAR StoreServ technology increases the efficiency of HP 3PAR StoreServ arrays and improves TCO and ROI?
A. HP 3PAR Virtual Array
B. HP 3PAR This Provisioning
C. HP 3PAR REplication
D. HP 3PAR Wide Stripping
Answer: B

Q: 7
You propose an HP 3PAR StoreServ Storage solution to your customer. The customer wants to know what sets this solution apart from the competition and why they should purchase it.
What are unique features of an HP 3PAR StoreServ compared to competitor block-based arrays? (Select two)
A. Hardware implemented Thin Provisioning
B. Wide-striping of data over many physical disks
C. Linear performance scalability due to a custom ASIC
D. Block storage functions facilitated by software emulation
E. Controller functions based on a software implementation of RAID
Answer: A,C

Q: 8
Your customer has a number of existing HP P4000 G2 clusters across two sites. They are installing a
new upgraded HP Storevirtual 4000 environment.
The customer asks for the best method with the least amount of downtime to migrate the data from
the physical servers to the new storage arrays.
Which method do you suggest?
A. HP REMOTE COPY
B. VmWARE Vmotion
C. Cluster Swap
D. HP MPX200
Answer: D

Q: 9
You have designed a new SAN fabric for a customer. The fabric consists of CISCO MD5 6/24c Fabric switches for HP Bladesystem C class.
Which feature allows automatic mapping of physical WWNs to virtual WWNs using NAT?
A. FlexFabric
B. FlexAttach
C. Virtual Domain
D. Access Gateways
Answer: B

Q: 10
When sizing a solution involving depulication, how does the rate of changed blocks between backups affect dedup ratio?
A. The lowest the block change rate the highest the deduplication ratio
B. No changed blocks between backups result in a dedup ration of 0%
C. Dedup ration is only afftected by the back up software
D. The rate of changed blocks does not affect deduplication efficiency.
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved