Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J65 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J65 Sample Questions:

Q: 1
What is a Fibre Channel fabric?
A. two or more switches connected together, each having its own independent name and routing table
B. one or more switches connected together, each having its own independent name and routing table
C. one or more switches connected together, sharing the same name and routing table
D. two or more switches connected together, sharing the same name and routing table
Answer: C

Q: 2
What should be done in preparing the SAN for production to help minimize risk and maximize the probability of success?
A. thoroughly test individual components before deployment
B. determine the number of fabric zones required to support your environment
C. utilize fibre channel switches from only one vendor
D. deploy in phases
Answer: D

Q: 3
What is the maximum supported switch hops between any two devices in an HP supported SAN fabric?
A. 4 switch hops (3 switches)
B. 10 switch hops (9 switches)
C. 3 switch hops (2 switches)
D. 7 switch hops (8 switches)
Answer: D

Q: 4
Which four are distinct phases of SAN deployment? (Choose four.)
A. resources and time planning
B. performance monitoring and base lining
C. troubleshooting
D. validating
E. preparing the SAN for production
F. maintaining
Answer: A,D,E,F

Q: 5
Identify the major benefits of NAS compared to a SAN.
A. interoperability, lower total cost of ownership
B. high data protection level, lower total cost of ownership
C. speed, relative simplicity, proprietary solution
D. speed, reliability, high data protection level
Answer: A

Q: 6
What is the maximum allowable number of hops in all fabric topologies?
A. 9
B. 2
C. 7
D. 5
Answer: C

Q: 7
What are two advantages of a cascaded fabric? (Choose two.)
A. It scales easily for additional connectivity.
B. It allows a maximum number of switches and least amount of hops.
C. It is used primarily for disaster tolerant solutions.
D. It enables the use of online and nearline storage in the same fabric.
E. It accommodates diverse geographic conditions.
Answer: A,E

Q: 8
Which two affect data storage performance in an SAN-based EBS environment? (Choose two.)
A. 50 u m multimode fiber
B. data compression
C. 62.5 u m multimode fiber
D. LAN bandwidth
E. feed source
Answer: B,E

Q: 9
What is the maximum distance per cable segment using 50/125 micron multimode cable and short wavelength 2 Gb SFPs?
A. 300 m
B. 1 km
C. 500 m
D. 100 m
E. 200 m
Answer: A

Q: 10
Which fabric design allows SAN expansion without disruption?
A. multipath design with zoning
B. single path with hot-standby switches
C. multipath design with NSPOF
D. a mix of switches from different vendors
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved