Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J62 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J62 Sample Questions:

Q: 1
A costumer is considering purchasing a virtual library system (VLS). Because of budget constraints they want to maximize data compression as a way to minimize costs.
Which factors affecting the deduplication ratio for backup are important for the company to consider? Select two
A. data change rate
B. data retention policy
C. number of data streams
D. amount of allowable ????? time
E. capacity of the tape cartridges
Answer: A,B

Q: 2
A system administrator is updating the firmware on an FCoE converged network (CN) switch.
How should the FCoE CN switch be configured to minimize disruption of port connectivity during the update process?
A. Update the driver for the CNA before beginning the firmware update.
B. Implement a dual path configuration with redundant FCoE CN switches.
C. Create logical switches within the physical switch by dividing the switch ports and assigning them to individual logical switches.
D. Assign a unique virtual port name to each virtual machine that shares the switch port.
Answer: B

Q: 3
A costumer needs to implement a strategy that manages and protects the growing amount of data at a remote office.
Which type of solution should they implement?
A. a bridging technology for iSCSI routers and bridges across both networks
B. block level data deduplication, permitting more backups to be retained on less storage
C. a network storage pool for file-level or block-level access
D. a unified storage architecture for consolidationg block level data and NAS on a single device
Answer: B

Q: 4
What is an important factor that limits the transmission of digital signal over long distances?
A. diffraction
B. coherence
C. attenuation
D. wave velocity
Answer: C

Q: 5
Which connection protocol supports dual-ported drives and is optimized for backplane interconnections?
A. ATA
B. SATA
C. IDE
D. SAS
Answer: D

Q: 6
An enterprise company needs the fastest deduplication technology for both backup and restore.
Which technology should the company implement?
A. hash-based chunking
B. object-level differencing
C. application-based cloning
D. host-based file swapping
Answer: B

Q: 7
A company has deployed a large file share, and expects a large amount of data to change each day.
They would like to minimize the backup window for the file share.
Which type of nightly backup should the company implement?
A. differential
B. synthetic full
C. full
D. incremental
Answer: D

Q: 8
A customer is designing a SAN in a clustered environment. Each server in a cluster must be able to connect to different storage systems in the SAN simultaneously. The customer plans to add a tape backup system in the future and wants to minimize the impact of potential incorrect zone change.
Which zone method should the costumers use?
A. zoning by application
B. zoning by port allocation
C. zoning by HBA
D. zoning by operating system
Answer: C

Q: 9
HP Converged Storage offers scale-out interfaces that enable storage software to run consistently on industry standard hardware.
Which benefit does this approach provide to customers?
A. flexible, purpose-designed data repositories
B. unified storage for NAS and SAN in a single architecture
C. isolation between server, storage, and networking, providing high availability
D. enhanced data services for file, block, and backup storage
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved