Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J61 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J61 Sample Questions:

Q: 1
A company needs to migrate from a third-party storage system to an environment that can grow by scaling out. The solution must also allow use of a server for downloading upgrades.
Which solution meets the company's requirements?
A. HP 3PAR StoreServ 7000
B. HP StoreOnce 6200
C. HP StoreVirtual 4000
D. HP 3PAR StoreServ 10000
Answer: C

Q: 2
A storage administrator needs to perform a gradual migration of large backup volumes and jobs to a remote D2D system over time. Because this data is being replicated for the first time, the administrator needs to populate the target device with all the relevant hash codes.
Which method should the administrator use to achieve this goal?
A. using co-location
B. using removable media
C. seeding data over the WAN link
D. setting initializer to migration
Answer: C
* prior to being able to replicate only unique data between source and target D2D, we must first ensure that each site has the same hash codes or “bulk data” loaded on it – this can be thought of as the reference data against which future backups are compared to see if the hash codes exist already on either source or target. The process of getting the same bulk data or reference data loaded on the D2D source and D2D target is known as “seeding”.
* Seeding is generally is a one-time operation which must take place before steady-state, low bandwidth replication can commence. Seeding can take place in a number of ways:
/ Over the WAN link – although this can take some time for large volumes of data
/ Using co-location where two devices are physically in the same location and can use a GbE replication link for seeding. After seeding is complete, one unit is physically shipped to its permanent destination.
/ Using a form of removable media (physical tape or portable USB disks) to “ship data” between sites.

Q: 3
A company needs a storage solution that provides four host bus adapter (HBA) slots and 64 GB of cache. Which HP storage solution meets these requirements?
A. HP 3PAR StoreServ 7400
B. HP StoreOnce 6200
C. HP 3PAR StoreServ 7200
D. HP StoreVirtual 4000
Answer: A
HP 3PAR StoreServ 7400 4-node base with two 2U enclosures, four controller nodes, 64 GB cache, eight 8Gb/sec FC ports, four adapter slots, and 48 SFF drive bays.
Incorrect:
Not C: 3PAR StoreServ 7200 only has 32 GB cache.

Q: 4
A storage administrator needs highly available connectivity from a Microsoft Windows host to an iSCSI storage array. The administrator needs to ensure that the data is still available in the event of a network port failure. What must the administrator enable on the Windows host?
A. MPIO
B. NIC teaming
C. storage cluster services
D. ISCSI initiator failover
Answer: A

Q: 5
In which HP rack is the factory Integration of an HP StoreServ 7000 supported?
A. HP 5642 rack
B. HP G3 rack
C. HP 10000 rack
D. HPV142 rack
Answer: B

Q: 6
You are meeting with a customer that has a small business with an unpredictable workload in a virtualized environment. Which product family from the HP array portfolio do you lead your discussion with?
A. P2000
B. P4000
C. X3000
D. P6000
Answer: B

Q: 7
A customer needs to replicate data from a remote location to an HP StoreOnce B6200 Backup.
What should the customer consider when planning the replication?
A. The HP D2D sizing tool should be used to size link speed and understand concurrency restraints.
B. Concurrency control should be used if the replication is not run at the same times as backups and housekeeping jobs.
C. Separate replication jobs should be created for each data type.
D. Backups and housekeeping jobs should be run in the replication window.
Answer: A
The replication best practices that apply to HP StoreOnce D2D Backup Systems are equally as valid for the HP B6200 StoreOnce Backup System.
Best practices include:
* Use the Sizing tool to size replication link speed and understand replication concurrency restraints.
Reference:
HP B6200 Backup System, Recommended Configuration Guidelines

Q: 8
A customer requests a storage and server environment assessment prior to the installation of additional SAN components. Which HP software utility provides a quick and accurate view of the customers SAN topology?
A. Storage Security Self-Assessment Tool
B. SAN Visibility
C. Storage Product Selector
D. SAN Designer
Answer: B
SAN Visibility is a complementary software utility for HP customers that helps with SAN Analysis, SAN Diagnostics and SAN Optimization. SAN Visibility saves you considerable time, money, and effort by automating inventory activities and providing a quick and accurate view of your SAN topology. SAN Visibility has an automated report generation feature that produces recommendations, topology diagrams, and informative SAN element reports for switches, host bus adapters and storage array connectivity. SAN Visibility runs on any Windows desktop or laptop which has network connectivity to a switch within your SAN.
Incorrect:
Not A: HP's storage security self-assessment tool helps you gauge your storage privacy vulnerabilities online and free of charge—and gain valuable insight on how to better manage risk, protect sensitive data and comply with data privacy regulations.


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved