Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J51 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J51 Sample Questions:

Q: 1
The HP P2000 G3 FC Storage Array supports both the MSA70 and D2700 disk enclosures.
When connecting these enclosures to the P2000 G3 FC controller, where can the MSA70 enclosure be cabled without limiting performance?
A. any location
B. before all D2700 enclosures
C. after all D2700 enclosures
D. after the first D2700 enclosure
Answer: C

Q: 2
A consultant meets with a customer to define a Disaster Recovery plan based on HP VLS technology. What are the most important parameters the consultant must obtain from the customer? (Select two.)
A. Recovery Point Objective
B. Restore Point Objective
C. Recovery Time Objective
D. Retention Point Objective
E. Retention Time Objective
Answer: A, C

Q: 3
Which D2D network configuration mode will improve the availability of overall network bandwidth?
A. Single Port Configuration
B. Dual Port Configuration
C. High Availability (Port Failover ) Configuration
D. High Availability (Link Aggregation) Configuration
Answer: D

Q: 4
What is the recommended minimum block size that should be configured when backing up to D2D systems?
A. 64KB
B. 128KB
C. 256KB
D. 1MB
Answer: A

Q: 5
Which HP P4000 management tool should you use to gather storage system status information?
A. Centralized Management Console (CMC)
B. HP Integrated Lights Out (ILO)
C. Web Based Enterprise Management (WBEM)
D. System Management Homepage (SMH)
Answer: A

Q: 6
A consultant is discussing with a customer how to create a four node multi-site cluster with the P4000 G2 family of products. The customer wants two physical sites, one being the primary. What is the minimum total number of managers that should be run to guarantee quorum?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: B

Q: 7
Which method of deduplication is used in the HP StoreOnce D2D devic es?
A. fixed-length data segmenting
B. variable-length data segmenting
C. object-level differencing
D. hash-based chunking
Answer: D

Q: 8
When running diagnostics on a P4000 system you notice that the "BBU Capacity Test" is unchecked by default. Why is this? (Select two.)
A. The test is not supported on any P4000 system.
B. The test can take up to 24 hours to complete.
C. The test can over write HDD data.
D. The test sends data to HP via the Internet.
E. The test turns off the controller's cache.
Answer: B, E

Q: 9
A customer has two HP P2000 G3 FC arrays. One is located at a remote branch office. You have been asked to configure a replication set between the two arrays. Which components are required to form a replication set? (Select two.)
A. external view volume
B. primary view volume
C. host accessible remote volume
D. destination snap pool
E. source snapshot
Answer: A, D

Q: 10
Which browser is supported to access X1000 Windows Server Remote Administration Applet from a non-Microsoft computer?
A. Apple Safari
B. Google Chrome
C. Microsoft Internet Explorer
D. Mozilla Firefox
Answer: D

Q: 11
In the Storage Management Utility for a P2000 G3, which wizards are available to allow you to quickly and easily set up the system? (Select two.)
A. Drive Wizard
B. Configuration Wizard
C. Replication Setup Wizard
D. Hosts Wizard
E. Physical Setup Wizard
Answer: B, C

Q: 12
Where can you find the DHCP-assigned IP address on your D2D system during initial configuration?
A. Web Management Interface
B. VGA Console
C. Telnet
D. CommandView TL
Answer: B

Q: 13
Which P2000 G3 Combo FC/iSCSI controller ports would be most suitable for replicating snapshots to remote locations?
A. 1GbE iSCSI
B. 10GbE iSCSI
C. 4Gb FC
D. 8Gb FC
Answer: A

Q: 14
You are meeting with a customer who has many different backup applications and operating systems. To identify which operating systems are supported with each backup application by VLS and D2D, which HP document should you consult?
A. Storage Compatibility Matrix
B. EBS Compatibility Matrix
C. Backup Solutions Guide
D. Storage Backup Matrix
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved