Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J48 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J48 Sample Questions:

Q: 1
Which fabric security method provides frame-level access control in hardware and verifies the SID-DID combination of each frame?
A. certificate authorization
B. access control list
C. discovery authentication
D. access authorization
Answer: D

Q: 2
In being able to address a customer's business needs, a Converged Infrastructure requires more than just some products connected loosely or in partnership with other companies. HP is uniquely positioned to deliver on a full version of the Converged Infrastructure. What does Converged Infrastructure provide that gives HP a significant advantage in the marketplace? (Select two.)
A. power and cooling technologies
B. SAN bridges and routers
C. data center design methodology
D. flexible servers and storage
Answer: A, D

Q: 3
Which HP storage array function can be used to shorten the backup windows and free up resources required for backup?
A. server-less backup
B. snapclones
C. snapshots
D. automated image copy
Answer: C

Q: 4
A presales consultant's primary goal is to work with customers to find and describe storage solutions that provide business value. What are the contributors to business value in a storage context? (Select two.)
A. business flexibility
B. competitive advantages
C. service levels
D. IT staff reductions
Answer: A, C

Q: 5
What does the SalesBuilder for Windows tool provide?
A. a way to better understand how well a business is prepared for managing risk
B. the ability to navigate through the HP StorageWorks product portfolio, based on selected criteria
C. the ability to generate topology diagrams, required components, and additional recommendations for future growth
D. the ability to quickly configure new systems, upgrades, and add-ons, and to prepare budgetary quotes
Answer: D

Q: 6
HP and Microsoft both believe that the future of infrastructure is Converged Infrastructure.
Which HP solution can provide both hardware and software for an Exchange 2010 environment supporting up to 500 x 1GB mailboxes and 12TB raw capacity, in a 3U footprint?
A. X9000
B. P4800
C. X3000
D. E5300
Answer: D

Q: 7
A customer needs a proposal for an HP Compliance Archiving solution. Which tool assists in defining and sizing the solution?
A. HP StorageWorks Sizing Tool
B. HP Storage Builder for Windows
C. HP Integrated Archive Platform Sizing Tool
D. HP Enterprise Configurator
Answer: A

Q: 8
Which tape technology is used for archiving?
A. Automated Disk to Tape Migration (ADTM)
B. Backup Automatic Recover Forever (BARF)
C. Automatic Tape Archiving Method (ATAM)
D. Write Once Read Many (WORM)
Answer: D

Q: 9
A customer wants to align their IT infrastructure to their rapidly growing business processes and needs support in designing a long term strategy. In a first meeting, a consultant presents a roadmap to migrate the existing traditional environment into a virtualized infrastructure.
Which Storage virtulization benefit should the consultant that will improve assest utlization and decrease costs?
A. Synchronous replication
B. asynchronous replication
C. thin provisioning
D. snapshot and clones
Answer: C

Q: 10
A customer wants to align their IT infrastructure to their rapidly growing business processes and needs support in designing a long term strategy. In a first meeting, a consultant presents a roadmap to migrate the existing traditional environment into a virtualized infrastructure.
Which benefit should the consultant emphasize when presenting adaptive resource pools?
A. Adaptive resource pools simplify hierarchical, complex and inflexible networking.
B. Adaptive resource pools drive maximum energy-efficiency within a virtualized infrastructure.
C. Adaptive resource pools meet business application demand more quickly and efficiently,
D. Adaptive resource pools provision and adapt application environments on-the-fly."
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved