Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J47 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J47 Sample Questions:

Q: 1
Encryption of data stored on internal drives is performed by which P9500 subsystem?
A. CHA
B. ESW
C. DKA
D. MPB
Answer: C

Q: 2
For every HP StorageWorks P9000 Business Copy primary volume, how many secondary volumes can be paired?
A. 3
B. 6
C. 9
D. 12
Answer: C

Q: 3
What is included in the HP StorageWorks P9000 Array Manager software? (Select three.)
A. Thin Provisioning
B. RAID Manager
C. Performance Monitor
D. DKA Encryption
E. Replication Manager
F. Data Shredder
Answer: B,C,F

Q: 4
A customer is using Command View Advanced Edition and is interested in the architecture of this solution. Which protocol is used by the Device Management Server to communicate with the array?
A. UDP
B. TCP/IP
C. FC
D. SMI-S
Answer: B

Q: 5
The P9500 Remote Web Console (RWC) allows users to submit multiple changes to be applied to an array without waiting for the first request operation to complete. User A submits a change request and the task starts executing. User A is interrupted by a phone call, but remains on the same screen. User B starts a RWC session and attempts to submit a change request. User A finishes the phone call and then submits a second change request before his first one completes.
When is User A's second request executed?
A. immediately after User A's first request is finished
B. before User B's request, if priority level is set higher
C. immediately after User B's request is finished
D. after User B's request, if priority level is set lower
Answer: A

Q: 6
When using HP StorageWorks P9000 Data Shredder, how many times is the data on selected volumes overwritten?
A. default of 1 time; maximum of 4 times
B. default of 2 times; maximum of 4 times
C. default of 3 times; maximum of 8 times
D. default of 8 times; maximum of 16 times
Answer: C

Q: 7
LUN management controls access of hosts to LUNs. Which statements are true about LUN management? (Select two.)
A. A host group must exist on each port.
B. LUN security must be enabled.
C. Each host group on a port can have the same or different host modes.
D. All cluster hosts and their ports must be in the same host group.
E. A host group can span multiple hosts and ports.
Answer: A,C

Q: 8
What are the features of the P9000 Smart Tiers Software? (Select two.)
A. manages the performance of applications
B. manages the location of data
C. allocates high-speed media to a performance critical LUN
D. migrates a less frequently referenced LUN to medium-speed media
E. allocates low-speed media to a performance LUN that is not critical
Answer: A,B

Q: 9
What is the state of operation when an administrator performs a reverse resync of Business Copy volumes?
A. Both volumes are available to the hosts for read/write operations.
B. Only the S-VOL is unavailable to the hosts for read operations.
C. Only the P-VOL is unavailable to the hosts for write operations.
D. Host write access is disabled to both the P-VOL and S-VOL.
Answer: D

Q: 10
Which HP P9500 functionality works in conjunction with Oracle Hardware Assisted Resilient Data (HARD) enabled databases to protect against data corruption?
A. Database Validator
B. Business Continuity Manager
C. Smart Tiers
D. Disk Array Plug-In for Oracle Enterprise Manager
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved