Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J36 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J36 Sample Questions:

1. Which statement about volumes is correct? (Select three.)
A. Volumes can be part of different clusters.
B. Each volume belongs to a single cluster.
C. For database applications, different volumes should be used for database files and log files.
D. Volumes in the same cluster must have the same replication level.
E. Volumes can be migrated to different clusters within the same management group.
F. Additional volumes require additional storage nodes in the cluster.
Answer: BCE

2. Where is RAID configured in HP LeftHand SAN solutions?
A. at the volume level
B. at the storage node level
C. at the cluster level
D. at the management group level
Answer: B

3. Which types of host bus adapters (HBA) can be used for the iSCSI protocol? (Select two.)
A. SW iSCSI initiator without a NIC (network interface card)
B. iSCSI HBA with TCP offload engine (TOE)
C. Fibre Channel HBA
D. NIC with SW iSCSI initiator
E. iSCSI HBA with TCP TOE SW iSCSI initiator
Answer: BD

4. Which statements about iSCSI are correct? (Select two.)
A. iSCSI does not offer any security features.
B. iSCSI installation is less complex than Fibre Channel installation.
C. iSCSI is only supported by Microsoft Windows operating systems.
D. iSCSI is available for the most common OS platforms.
E. iSCSI is a parallel data protocol.
Answer: BD

5. Which statement is true about the iSCSI initiator?
A. The iSCSI initiator is only active during read operations.
B. The iSCSI initiator represents the LUNs.
C. The iSCSI initiator resides on the host and connects to the targets.
D. The iSCSI initiator is a software package running on the host.
Answer: C

6. Which statements about HP LeftHand SAN replication levels are correct? (Select three.)
A. Copies are located on different clusters.
B. Redundant copies of blocks reside on different storage nodes.
C. Performance improves as the number of copies increases.
D. Up to four copies can be created.
E. The replication level is defined per storage node.
F. The replication level cannot exceed the number of storage nodes in the cluster.
Answer: BDF

7. What are typical examples of snapshot utilization? (Select three.)
A. replacement for traditional backups
B. protection against disk failures
C. protection against multiple hardware failures
D. protection against manual data deletion
E. file level restore without tape or backup software
F. source volumes for backup creation
Answer: DEF

8. Which statements about remote copy are correct? (Select two.)
A. Remote copy is always thin provisioned.
B. Remote copy can be synchronous and asynchronous.
C. Remote copy is an asynchronous replication of a volume.
D. Remote copies cannot be mounted.
E. Remote copy is asynchronous replication between different clusters only.
Answer: AC

9. for what are IP SANs best suited? (Select three.)
A. applications requiring minimum latency
B. environments that require Fibre Channel infrastructure
C. high availability environments
D. geographic disaster recovery
E. environments with existing Ethernet infrastructure
F. non-shared storage implementation
Answer: CDE

10. Which statement about Virtual IP Load Balancing (VIPLB) is correct?
A. VIPLB is part of the Windows Solution pack.
B. VIPLB is a software driver installed on the host.
C. VIPLB replaces the iSCSI redirect function.
D. VIPLB directs iSCSI communication to the least busy storage node in the cluster.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved