Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J33 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J33 Sample Questions:

1. Which feature is unique to the EVA8400 / 11GB cache (per controller) model when compared to other EVA array models?
A. use of a third cache battery
B. 400TB addressable storage space
C. up to 5GB policy memory
D. maximum of 27 device shelves
Answer: A

2. Which EVA virtualization features help reduce customer Total Cost of Ownership? (Select two.)
A. load customization
B. LUN definition ruleset
C. pre-set VRAID security
D. reduced stranded capacity
E. significantly increased utilization
Answer: DE

3. What is the source of the identifying data that is inserted into the HP CommandView EVA SNMP MIB when it is generated?
A. SMI-S agent on management host
B. hardware ASIC in the first host port that sends the event
C. default parse file
D. controller software-specific parse file
Answer: D

4. A disk group is set to double protection level and contains only Vraid1 virtual disks. What happens when there is simultaneous loss of two physical disks from different mirrored pairs within the same Redundant Storage Set?
A. The Vraid1 fails and there is data loss.
B. Vraid1 data migrate to Vraid5.
C. The Vraid1 virtual disk stays in degraded mode and data is preserved.
D. The Vraid1 data from the failed disks is reconstructed.
Answer: D

5.What happens when you set the failure protection level for a disk group with same-sized disks on an EVA to single?
A. Two disks are reserved as spare space.
B. A one-disk equivalent is reserved as spare space.
C. One disk is reserved as spare space.
D. A two-disk equivalent is reserved as spare space.
Answer: D

6. What is a physical segment (PSEG) in the EVA context?
A. smallest virtual disk space allocated on a disk drive
B. smallest physical disk space allocated on a disk drive
C. disk space containing information about the selected redundancy level of the virtual disk
D. data portion read from or written to a physical disk before the next physical disk is accessed
Answer: B

7. You create a Vraid0 LUN in an EVA with 16 disks consisting of two 8-drive RSS sets. What will happen if a single disk fails?
A. The LUN will fail even with an RSS configured.
B. The LUN will continue to operate normally due to the redundancy provided by the RSS sets.
C. The LUN cannot be configured across two RSS sets.
D. The LUN will continue to operate at reduced performance while the RSS sets rebuild the lost data.
Answer: A

8. Which interconnect technology is used when integrating the mpx110 router into an EVA solution?
A. FCIP
B. FICON
C. iSCSI
D. WDM
Answer: A

9. Which interface is used to connect a FATA drive to an EVA controller? (Select two.)
A. single port
B. dual port
C. Serial ATA
D. Native Fibre Channel
E. Parallel ATA
Answer: BD

10. How does releveling occur after the loss of one disk in a 16-member group containing ten 10GB Vraid1 Vdisks?
A. The group does not need to relevel.
B. across 16 disks in the group
C. across 15 disks in the group
D. across 14 disks in the group
E. across 10 disks in the group
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved