Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-J29 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-J29 Sample Questions:

1. What determines the maximum number of snapshots per source that can be created at any time?
A. controller firmware version
B. total number of snapshots on other Vdisks
C. Vraid level of the source Vdisk
D. size of the source Vdisk
Answer: A

2. You are capturing workloads using the PERFMON tool for Windows. It reports performance data. To ensure the usefulness of the performance data you obtain from PERFMON and to include peak demand, for how long should you collect data?
A. 8 hours
B. 48 hours
C. 5 days
D. 1 month
Answer: B

3. Before designing a Business Copy and Continuous Access EVA solution for your customer, you should ensure that there are no interoperability issues. Which reference material should you consult to make this determination? (Select two.)
A. HP Replication Solutions Manager Planning Guide
B. HP StorageWorks Enterprise Virtual Array Compatibility Reference
C. HP StorageWorks Continuous Access EVA Planning Matrix
D. HP StorageWorks Continuous Access EVA QuickSpecs
E. HP StorageWorks SAN Design Reference Guide
Answer: BE

4. Implementing N_Port ID virtualization (NPIV) in a SAN provides certain advantages. Which statements are true about implementing such a solution? (Select two.)
A. NPIV is required if there is 2:1 or greater server-to-uplink ratio on a fully populated enclosure with 16 server blades.
B. You can only take advantage of NPIV when configured with HP Brocade SAN switches in C-Class blade enclosures.
C. In large fabrics, NPIV helps to avoid exceeding domain count limits with multiple blade enclosures.
D. NPIV makes a single Fibre Channel port appear as multiple virtual ports, each having its own N_Port ID and virtual WWN.
E. NPIV must be managed separately from the switches. However, it uses the common Fabric OS so that it can be consistently managed with the rest of the fabric.
Answer: CD

5. What is a demand allocated snapshot also known as?
A. replica snapshot
B. dynamic snapshot
C. instantaneous snapshot
D. virtual snapshot
Answer: D

6. What is meant by the expression replication relationships = 3:1 in the HP StorageWorks Enterprise Virtual Array Compatibility Reference Guide? (Select two.)
A. Using synchronous replication, a maximum of three hops between any two Enterprise Virtual Arrays is supported.
B. One Enterprise Virtual Array may have replicated volumes on three other Enterprise Virtual Arrays.
C. Three Enterprise Virtual Arrays may have replicated volumes on a fourth Enterprise Virtual Array.
D. Using asynchronous replication, a maximum of three links between any two Enterprise Virtual Arrays is supported.
E. One Enterprise Virtual Array may have a single volume replicated to three other Enterprise Virtual Arrays.
Answer: BC

7. When configuring EVAs in a six-fabric configuration, which ratio of host to replication fabrics should you have?
A. 1:5
B. 2:4
C. 4:2
D. 5:1
Answer: C

8. When designing EVA8100 and EVA4400 in a five-fabric 8-port to 4-port configuration, which ratio of host ports to replication ports is supported?
A. 1:4
B. 2:4
C. 3:1
D. 4:2
Answer: C

9. When building a six-fabric configuration using FC-to-IP, how many dedicated gateways are required?
A. 2
B. 8
C. 4
D. 12
Answer: C

10. You are implementing HP StorageWorks Continuous Access EVA. What would you use to obtain a Recovery Point Objective (RPO) of zero in failsafe mode and a low performance impact?
A. a latency less than or equal to 10ms in enhanced asynchronous replication mode
B. a latency less than or equal to 120ms in asynchronous replication mode
C. a 4Gb/s link with low latency in synchronous replication mode
D. an 8Gb/s link with medium to high latency in synchronous replication mode
Answer: C

11. When implementing VMware Site Recovery Manager (SRM) in a Continuous Access EVA environment, what is required in addition to the SRM software?
A. Replication Solution Manager host agent
B. HP EVAx000 VDS1.0 and VDS1.1/VSS Hardware Providers
C. HP StorageWorks EVA Virtualization Adapter
D. HP EVA VDS/VSS 2.0 Hardware Providers
Answer: C

12. You have an HP Continuous Access environment, and need to replicate the Replication Solutions Manager (RSM) configuration to the management server at the target site. How can you accomplish this? (Select two.)
A. Use the CLUI command export server on the source server.
B. Use the CLUI command set server on the target server.
C. Use the replication manager's GUI option Export RSM database to Remote RSM on the target
server.
D. Use the replication manager's GUI option Duplicate RSM database to Remote RSM on the source server.
E. On the target server, use the replication manager's GUI option Import RSM database from Remote RSM.
Answer: BE

13. You receive a call from a customer who informs you that their EVA4400 has initiated a full copy. What could have caused the full copy to start? (Select two.)
A. The copy set changes exceeded 85%.
B. The user-defined log size was reached and the DR group was marked for full copy.
C. The log disk capacity exceeded the capacity of the largest Vdisk within the DR group.
D. The log disk exceeded the half sum of the sizes of all members in the DR group.
E. The log disk reached its maximum size of 2TB.
Answer: BE

14. Your customer has two EVA6100 arrays, and their Continuous Access replication runs in synchronous mode. You remind the customer that when in synchronous mode, all DR group members are suspended simultaneously. What should the customer consider about I/O when suspending a DR group in this environment?
A. All source host I/O is written to the write history log.
B. All source host I/O to the DR group is re-routed to the target site.
C. All source host I/O to this DR group is rejected and data is lost.
D. All I/O is transferred to the destination site.
Answer: A

15. Your Continuous Access (CA) environment consists of bi-directional replication running in asynchronous mode. Which statements are true about this environment? (Select two.)
A. A DR group cannot have a bi-directional relationship with other DR groups.
B. Cascaded CA environments do not support bi-directional replication.
C. Source and destination Vdisks can be stored on either array.
D. Tasks such as data mining can be performed by destination site servers.
E. Backup can only be performed on the destination site servers.
Answer: CD


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved